Younes Belhanda, Adana Demirspor'da... Faslı yıldızla 3 yıllık anlaşma sağlandı

Geçen sezon devre arasında Galatasaray'dan adeta kovulan Younes Belhanda, Adana Demirspor'la sürdürdüğü görüşmelerde anlaşma sağladı. 31 yaşındaki Faslı orta saha oyuncusu Süper Lig'in yeni ekibiyle 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Demirspor'da gözler şimdi yeniden Mario Balotelli'de...

Süper Lig hasretini yıllar sonra dindiren Adana Demirspor, çilek transferini Younes Belhanda ile gerçekleştirmek üzere... Adana ekibi, bonservisi elinde olan Faslı yıldız orta sahayla 3 yıllık anlaşma sağladı.

Geçen sezon Galatasaray'la olaylı bir şekilde yollarını ayıran Belhanda, Adana Demirspor'un yıllık 1.5 milyon Euro'dan 3 sezonluk teklifini kabul etti. Başkan Murat Sancak'ın direk görüşme yaptığı ve ikna ettiği Belhanda gelecek sezon Adana'da forma giyecek. Demirspor, Beşiktaş'ın Sırp yıldızı Adem Ljajic için de nabız yoklamıştı.

Younes Belhanda, Adana Demirspor'da...  Faslı yıldızla 3 yıllık anlaşma sağlandı

Süper Lig'de Sarı-Kırmızılı formayla 99 maça çıkan Belhanda 18 gol atarken 22 de asist yaptı. Galatasaray'da 2 şampiyonluk yaşayan 31 yaşındaki oyuncu 1 Türkiye Kupası, 1 de Süper Kupa sevinci yaşamıştı.

Geçen sezon Türk Telekom Stadı'nın zeminini eleştirirken yayıncı kuruluşa "yönetimi küçük düşüren açıklamalar" yapan Belhanda'nın sözleşmesi başkan Mustafa Cengiz'in kararıyla tek taraflı olarak feshedilmişti.

YENİDEN BALOTELLİ SESLERİ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Balotelli ile tekrar görüşmelere başladık. Belhanda ve Lille Kulübü'nün kaptanı Fonte ile görüşüyoruz. Bu transferler kolay olmuyor. İyi bir ev, iyi bir araba, iyi şartlar istiyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

Adana ekibinin İtalyan yıldız Mario Balotelli ile anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi. Kariyerinde İnter ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu ve lig şampiyonlukları bulunan, Manchester City ile de Premier Lig şampiyonluğu yaşayan 30 yaşındaki hücum oyuncusu ile sezon sonu yapılan görüşmelerde bir ilerleme kaydedilememesine rağmen oyuncunun ve menajerinin indirime gitmesi sonrası anlaşmanın da yakın olduğu öğrenildi. 

Younes Belhanda, Adana Demirspor'da...  Faslı yıldızla 3 yıllık anlaşma sağlandı - Resim : 2

Younes Belhanda, Adana Demirspor'da... Faslı yıldızla 3 yıllık anlaşma sağlandı ile ilgili etiketler Adana Demirspor Galatasaray murat sancak younes belhanda mario balotelli
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.