Yörük kızı Müslüme ile tutuklanan dedesinin son fotoğrafı ortaya çıktı! İşte o kare...

Mersin Gülnar'da Yörük ailenin 3 yaşındaki kızları Müslüme'nin cansız bedeni bulunmasının ardından gözaltına alınan aile fertlerinden dede Hasan Yağal tutuklandı. Torunu Müslüme için, "Çocuk çok hareketliydi, çok akıllıydı. Zayıf bir çocuktu ama hareketliydi" ifadelerini kullanan dedenin Müslüme ile birlikte çekildikleri son fotoğraf ortaya çıktı.

Mersin'in Gülnar ilçesinde, Yörük ailesinin çadır kurduğu sırada ormanlık alanda kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 2.5 yaşındaki Müslüme Yağal'ın gözaltına alınan aile fertlerinden dede Hasan Yağal tutuklandı, diğerleri ise savcılık kararınca serbest bırakıldı.

ANNE, BABA VE 8 KİŞİ 4 GÜN BOYUNCA İFADE VERMİŞTİ

Küçük kızın cesedinin ormanlık alanda bir ağacın altında bulunmasının ardından, 19 Kasım tarihinde şüpheli olarak gözaltına alınan baba Mehmet Yağal, anne Selvi Yağal ile dede Hasan Yağal, nine ve kardeşlerinin de bulunduğu 8 kişi, 4 günlük ifadelerinin ardından dün akşam Gülnar Adliyesine sevk edildi.

Şüphelilerden dede Hasan Yağal tutuklanırken, ailenin diğer fertleri, savcılık ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

 

Yörük kızı Müslüme ile tutuklanan dedesinin son fotoğrafı ortaya çıktı! İşte o kare...

MÜSLÜME'NİN KAYBI SONRASI SÖYLEDİKLERİ ORTAYA ÇIKTI

Arama çalışmalarını da yakından takip eden dede Hasan Yağal, Müslüme'nin kaybolmasının ardından geçen 4 gece sonrasında yaptığı açıklama ortaya çıktı.

 

Yörük kızı Müslüme ile tutuklanan dedesinin son fotoğrafı ortaya çıktı! İşte o kare... - Resim : 2

"ZAYIF BİR ÇOCUKTU AMA HAREKETLİYDİ"

"O günden beri sağ olsun devletimiz tüm gücüyle arıyor ama yok. Ben sürüye gitmiştim, çocuk arabayı çok severdi, arabaya bineceğim diye babasının arkasından kaçmış, anası tutmuş, alıkoymuş ağlarmış. Ondan sonra da yıkılası çadırı düzenleyeyim diye onunla uğraşırken, geç mi haberi oldu, erken mi haberi oldu, bilmiyorum, bir bakmış çocuk yok. Çocuk çok hareketliydi, çok akıllıydı. Zayıf bir çocuktu ama hareketliydi" demişti.

DEDE İLE MÜSLÜME'NİN YENİ FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI

10 gün sonra cansız bedeni bulunan küçük Müslüme'nin tutuklanan dedesiyle birlikte olduğu fotoğraf ortaya çıktı.

Yörük kızı Müslüme ile tutuklanan dedesinin son fotoğrafı ortaya çıktı! İşte o kare... - Resim : 3

 

 

Yörük kızı Müslüme ile tutuklanan dedesinin son fotoğrafı ortaya çıktı! İşte o kare... ile ilgili etiketler Mersin Gülnar Müslüme dede Hasan Yağal
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.