Yörük kızı Müslüme bulundu mu? Müslüme Yağal öldü mü?

10 Kasım tarihinde Mersin’de kaybolan Sarıkeçili Yörük kızı Müslüme Yağal’ı arama çalışmaları halen daha devam ediyor. 200 personel ile birlikte 100 gönüllü ve arama kurtarma-kadavra köpekleri, keşif uçağı ve dronlu aramalarda henüz Müslüme’nin izine rastlanılamadığı belirtiliyor. Peki, Müslüme Yağal bulundu mu?

Karaman’dan kış aylarını geçirmek üzere Gülnar'ın Yanışlı Mahallesi'ne göçen Sarıkeçili Yörükler'den Yağal ailesi, 10 Kasım tarihinde konaklayacakları çadırı kurduktan sonra saat 17.00 esnalarında küçük kızları Müslüme’nin kaybolduğunu fark etti.

Çadırın önünde oynarken kaybolan Müslüme'yi bulamayan ailesi durumu hemen güvenlik güçlerine bildirdi. İhbar üzerine jandarma, itfaiye ve AFAD, AKUT ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi.

Yörük kızı Müslüme bulundu mu? Müslüme Yağal öldü mü?

Bölgedeki arama kurtarma çalışmaları devam ederken Gülnar Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı'nın koordinesindeki ekipler, 20 kilometrelik alandan fazla bölgeyi tek tek tarıyor. Yakınları Müslüme'den gelecek haberi beklerken; 200 personel, 100 gönüllü, arama kurtarma-kadavra köpekleri ve dron destekli arama çalışmalarında henüz ize rastlanmadı.

Yörük Kızı Müslüme Bulundu Mu?

Bu arada günlerdir devam eden sıkı arama çalışmalarından bir sonuç elde edilememesi üzerine küçük Müslüme'nin kaçırılma ihtimali üzerinde duruluyor. Jandarma ve polisten ulayan ekiplerin de bu ihtimali değerlendirirken, çadırın Mersin-Antalya karayoluna yaklaşık 5 km'lik uzaklığı da göz önüne bulunduruluyor. Arabaya binme konusunda çok duyarlığı olduğu ifade edilen Müslüme'nin ana yola kadar yürüdükten sonra kaçırılma ihtimalinin de değerlendiriliyor. Yapılan arama çalışmalarından sonuç alınmaması üzerine savcılık kararıyla da Yörük Aile'nin büyük fertlerinin cep telefonlarına incelenmek üzere el konuldu.

 

Yörük kızı Müslüme bulundu mu? Müslüme Yağal öldü mü? ile ilgili etiketler Mersin yörük Müslüme Müslüme Yağal
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.