Yönetmen ve oyuncu Douglas Mcgrath hayatını kaybetti

Kariyerinde Oscar ve Tony ödüllerine adaylıkları da bulunan oyuncu, yönetmen ve yazar Douglas McGrath 64 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Amerikalı senarist, yönetmen ve aktör Douglas McGrath yaşamını yitirdi. Akademi Ödülü, BAFTA Ödülü, Tony Ödülü ve Primetime Emmy Ödülü adaylıkları da dahil olmak üzere çeşitli ödüller alan ünlü yönetmen 3 Kasım 2022'de vefat etti. New York Times'ın haberine göre, ölüm sebebinin kalp krizi olabileceği belirtildi.

NEW YORK'TAKİ OFİSİNDE VEFAT ETTİ


McGrath, perşembe günü Manhattan'daki ofisinde yaşamını yitirdi. McGrath, geçen haftalarda kendisinin yazdığı otobiyografik gösteri Everything’s Fine gösterisinde rol almıştı.

64 yaşındaki ünlü yönetmenin ölüm haberini gösterinin yapımcıları Daryl Roth, Tom Werner ve John Lithgow duyurdu. Açıklamada, “Prodüksiyonun son üç ayında onunla çalışan herkes onun zarafeti, çekiciliği ve komik mizah anlayışından etkilendi. Ailesine en derin taziyelerimizi iletiyoruz.” ifadelerine yer verildi.

McGrath kariyerine 1980’de Saturday Night Live ile başlamıştı. Bullets Over Broadway’in senaryosuyla 1995’te Oscar adaylığı almıştı. Ünlü isim, başrolünde Gwyneth Paltrow’un yer aldığı 1996 yapımı Emma filminin yönetmeni, Broadway Üzerinde Kurşunlar’ın (Bullets Over Broadway) ortak yazarı ve Beautiful: The Carole King Musical kitabının yazarıydı.

 

 

Yönetmen ve oyuncu Douglas Mcgrath hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Douglas McGrath vefat New York Kalp Krizi ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.