Yönetmen istifa etmiş, çalışanlar sete çıkmama kararı almıştı... Arka Sokaklar'daki maaş krizinde flaş gelişme

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'da set çalışanları, yeni sezonda hiç ödeme alamadıkları gerekçesiyle sete çıkmama kararı almış, dizinin 14 sezondur sanat yönetmenliğini yapan Şerefoğlu ise istifa ettiğini duyurarak bir açıklama yayınlamıştı. Geçtiğimiz Cuma günü 600. bölümü ile izleyici karşısına çıkan dizideki maaş krizinde yeni bir gelişme yaşandı.

Türkiye'nin açık ara en uzun soluklu dizileri arasında yer alan, 16. sezonuna giren Arka Sokaklar maaş krizi ile gündeme gelmişti. Oyuncu, ışıkçı, kameraman, sanat birimi ve senaryo ekibi başta olmak üzere 8 bölümü çekilen, 6 bölümü ise yayınlanan Arka Sokaklar dizisinin emekçilerinin bugüne kadar haftalıklarını alamadıkları iddia edilmişti. Ekip de hak ettikleri paralarını alana kadar sete çıkmama kararı almıştı.


ÇALIŞANLAR SETE ÇIKMAMA KARARI ALDI

31 Temmuz 2006 tarihinden bu yana Kanal D’de yayın hayatına devam eden Arka Sokaklar dizisinde yeni sezonda hiç ödeme alamayan çalışanların, sete çıkmama kararı aldığı öne sürülmüştü.


SANAT YÖNTETMENİ İSTİFA ETTİ

Gelişmelerin ardından, dizinin 14 sezondur sanat yönetmenliğini yapan Çiğdem Çimen Şerefoğlu, Instagram hesabından yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyurmuştu. Şerefoğlu istifa açıklamasında, “14 sezondur sanat yönetmenliği yaptığım diziden sigortalarımız ve maaşlarımız ödenmediği için istifa ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Yönetmen istifa etmiş, çalışanlar sete çıkmama kararı almıştı... Arka Sokaklar'daki maaş krizinde flaş gelişme


KRİZDE YENİ GELİŞME

Medyaradar’ın yer alan habere göre; kriz aşıldı ve tüm emekçilerin haftalıkları yattı. Başrollerini Zafer Engin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Oya Okar ve Yiğitcan Ergin gibi isimlerin paylaştığı, Erler Film imzalı, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı dizideki maaş krizi çözülmüş oldu.

Yönetmen istifa etmiş, çalışanlar sete çıkmama kararı almıştı... Arka Sokaklar'daki maaş krizinde flaş gelişme ile ilgili etiketler Arka Sokaklar Çiğdem Çimen Şerefoğlu dizi seti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.