Yönetmen Emirhan Öner kimdir? Genç yönetmenin başarılı klipleri

Yönetmen Emirhan Öner kimdir? Genç yönetmenin başarılı klipleri son günlerde çok konuşulmaya başlandı. Yeni yeteneklerden biri olan Emirhan Öner birçok başarılı işi ile gündemde. Peki Emirhan Öner kimdir? Genç yönetmenin başarılı klipleri hangileridir?

Yönetmen Emirhan Öner kimdir? Genç yönetmenin başarılı klipleri hangileri? Son zamanlarda adını sık sık duymaya başladığımız yönetmen Emirhan Öner yine bomba gibi bir klip ile karşımıza çıkıyor. Son çektiği klip Kai – Hata ile harika bir iş sergiliyor.

Emirhan Öner kimdir?

Emirhan Öner 30 Eylül 1993 yılında İstanbul, Zeytinburnu ilçesinde dünyaya gelmiştir. Emirhan Öner eğitimini Beykent Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünde tamamlamıştır.Bir çok dizi ve sinema projesinde yardımcı yönetmenlik yaptıktan sonra klip yönetmenliği yapmaya başlamıştır. 

Genç yönetmenin bazı klipleri…

Kai – Hata

Ceronimo – Tüm hikayem

a$a$ - deli sanıyorlar

Övünç - Fissek

Övünç - Çekil Önümden 

Yönetmen Emirhan Öner kimdir? Genç yönetmenin başarılı klipleri

Yönetmen Emirhan Öner kimdir? Genç yönetmenin başarılı klipleri ile ilgili etiketler Yönetmen Emirhan Öner kimdir klipleri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.