Yönetim katında neler oluyor?

Sabah Gazetesi'nde sürpriz gelişme! 2 ay sonra bir ilk gerçekleşti

Türk medyasında 2019 yılısının son günlerinde oldukça ilginç gelişmeler yaşanıyor.

SuperHaber yazarı İzzet Çapa bugün iş adamı Aydın Doğan'ın Hürriyet gazetesini yeniden satın almak istediği yönünde kulis bilgilerini paylaştı. Hürriyet'in tekrar Aydın Doğan'a satılması halinde gazetenin genel yayın yönetmeninin de değişebileceğini dile getirdi.


Medyanın "Amiral gemisi" Hürriyet'te bunlar yaşanırken, en güçlü rakibi Sabah Gazetesi de bugün sıra dışı bir güne uyandı.

Bir süredir gazeteye uğramadığı bilinen Sabah Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak, bu sabah yazı işleri toplantısına katıldı. Bu Şafak'ın 2 ay aradan sonra katıldığı ilk yazı işleri toplantısı oldu.

Bu havadisi, Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Birimi Müdürü Abdurrahman Şimşek, "Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak, bugünkü sabah toplantısında gazete yazarlarının sabah, öğle ve saat 15.00'deki manşet toplantılarına katılmasını istedi. Özel haberlerin yoğunluğunun artırılması talimatını verdi" paylaşımı ile duyurdu.

Yönetim katında neler oluyor?

Yönetim katında neler oluyor? ile ilgili etiketler Hürriyet Sabah Gazetesi erdal şafak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.