Yonca Evcimik'ten iç çamaşırlı 55 yaş kutlaması!

16 Eylül Yonca Evcimik'in doğum günüydü. Ancak sanatçı o günden bu yana çok sayıda doğum günü kutlamasını takipçileri ile paylaştı. Evcimik'in paylaşımlarından biri de iç çamaşırı desenli bir mutfak önlüğü ile oldu. Paylaşım 'Bitmeyen doğum günü yapmışlar' yorumunda bulunan hayranlarından büyük beğeni topladı.

1990’lara damgasını vuran Çılgın Bediş dizisiyle hafızalara kazınan, şarkıları ile 7'den 70'e herkesin sevgilisi olan Yonca Evcimik’in geçtiğimiz hafta doğum günüydü.

Günler öncesinden kutlamalara başlayan Evcimik hem arkadaşlarıyla, hem de gününden önce gelen sürpriz pastalarla doğum gününü doya doya kutladı.

Yonca Evcimik'ten iç çamaşırlı 55 yaş kutlaması!

Tüm kutlamalara ilişkin fotoğraf ve görüntüleri de sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Bunlardan biri de iç çamaşırı desenli bir mutfak önlüğü ile olan fotoğrafıydı.

Yonca Evcimik'ten iç çamaşırlı 55 yaş kutlaması! - Resim : 2

Yonca Evcimik'in "An itibariyle Yonca'nın doğum günü kutlamaları başlamıştır" sözleri ile paylaştığı üzerinde iç çamaşırı desenli önlüğü ve elinde pastası ile poz verdiği fotoğraf 15 binin üzerinden beğeni aldı.

Yonca Evcimik'ten iç çamaşırlı 55 yaş kutlaması! ile ilgili etiketler Yonca Evcimik Doğum günü iç çamaşırlı paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.