Yonca Evcimik'ten çok konuşulacak açıklama: "Ben mucizeyim..."

90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcılardan Yonca Evcimik, geçtiğimiz gün basına yansıyan mayolu fotoğraflarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Sosyal medya hesabından hakkında çıkan haberlerin fotoğraflarını paylaşan Yonca Evcimik, hem özeleştiride bulundu hem de 'photoshoplu görsel' iddiasına yanıt verdi.

wqwrqr

53 YAŞINDAKİ ŞARKICININ AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

"Yakalanmak gibi bir sıkıntım olsa uluorta denize girmem güzeller. Albüm için çekilen fotoğraflarımda (yaz başı çekilmiştir) şu anki kilomdan daha zayıf olduğum doğrudur. Yaz rehavati, ipin ucunu kaçırmalar ile aldım kilo. Canım sağolsun. Kilo bu alınır verilir. Ve ayrıca bazılarının memleket meselesiymiş gibi ünlü insanların görselleri için photoshoplu photoshopsuz karşılaştırmalarına girmesine gerek yok. Tabii ki var. Artık üst komşunuzun bile İnstagram'a photoshoplu fotoğraf koyduğu zamanlardayız. Show dünyasının içinde photoshopsuz fotoğraf hemen hemen yok denecek kadar azdır. Şunu artık bir kabullenelim. Son olarak 'Ben genetik bir mucizeyim' söylemi benim üslubum değildir. Bana sorulan sorularda yaş göstermeme hususunda 'Sanırım bu aileden gelen bir genetik' cevabını veririm. 'Mucizeyim' diyecek kadar kafa sıyırma noktasına henüz gelmedim. Öperim."

qrqrq

Yonca Evcimik'ten çok konuşulacak açıklama: "Ben mucizeyim..." ile ilgili etiketler yonca evcmik Açıklama mucize
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.