Yonca Evcimik'ten annesinin ölüm yıl dönümünde duygulandıran paylaşım

58 yaşındaki sanatçı Yonca Evcimik'in annesi Kadriye Evcimik, geçtiğimiz yıl Bodrum'daki evinde 99 yaşında hayatını kaybetmişti. Yonca Evcimik annesinin ölüm yıl dönümünde sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Yonca Evcimik geçen yıl vefat eden annesi Kadriye Evcimik'i ölümünün 1. yıl dönümünde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla andı.


Annesi Kadriye Evcimik ve ablası Mine Evcimik ile çekilen bir fotoğraf karesini yayınlayan Yonca Evcimik, paylaşımının altına şu notu düştü:

''Kadriye Evcimik 1922- ♾️ Hayatını hem çalışmış hemde ailesine,kızlarına adamış tam bir cumhuriyet 🇹🇷kadınıydı annemiz.. Okur ,gezer,doğa ve hayvan sevgisi ile dolu hiçbir zevki ıskalamadan yaşamaya gayret eden biricik annemiz .❤️ her “an” aklımız, kalbimizdesin … ablam @mineevcimik ile birlikte hep gülümseyerek anıyoruz seni 🙏🏼
1. Yıl ….''

Yonca Evcimik'ten annesinin ölüm yıl dönümünde duygulandıran paylaşım


Yonca Evcimik'in hüzünlü paylaşımına aralarında Uğurkan Erez, Faruk K, Yeliz, Zeyno Günenç, Bora Gencer gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda takipçisinden yorum yağdı.

GEÇTİĞİMİZ YIL BODRUM'DAKİ EVİNDE VEFAT ETTİ


Yonca Evcimik'in annesi Kadriye Evcimik geçtiğimiz yıl Bodrum'daki evinde 99 yaşında hayatını kaybetmişti. Kadriye Evcimik'in cenazesi Üsküdar'da kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilmişti.

Yonca Evcimik'ten annesinin ölüm yıl dönümünde duygulandıran paylaşım - Resim : 2

Cenazede konuşan Yonca Evcimik, "Hem bekliyorsunuz hem beklemiyorsunuz. Çok acayip bir şey. Annem çok güzel yaşadı. 1 sene daha yaşasaydı seneye 100 yaşında olacaktı. Çok da melekler gibi uykusunda gitti. İçimiz de çok rahat. Şimdi böyleyim ama sonra ne olur bilmiyorum. Cumhuriyet kadını, zaten Cumhuriyetten bir sene önce doğmuştu. Ne diyeyim, mekanı cennet olsun, ışıklar içinde gitsin" ifadelerini kullanmıştı.

Yonca Evcimik'ten annesinin ölüm yıl dönümünde duygulandıran paylaşım - Resim : 3

 




Yonca Evcimik'ten annesinin ölüm yıl dönümünde duygulandıran paylaşım ile ilgili etiketler Yonca Evcimik Sosyal Medya Kadriye Evcimik
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.