Yonca Evcimik'i yıkan ölüm! Annesi son yolculuğuna uğurlandı

57 yaşındaki sanatçı Yonca Evcimik'in annesi Kadriye Evcimik, Bodrum'daki evinde 99 yaşında hayatını kaybetti. Kadriye Evcimik'in cenazesi Üsküdar'da kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi. Cenazede gözyaşlarına boğulan Evcimik açıklamalarıyla duygulandırdı.

Şarkıcı ve oyuncu Yonca Evcimik'in annesi Kadriye Evcimik, Bodrum'daki evinde yaşlılığa bağlı sebeplerden dolayı 99 yaşında hayata veda etti.

Evcimik'in cenazesi İstanbul'a getirildi. Üsküdar'da bulunan Şakirin Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kadriye Evcimik'in cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

Yonca Evcimik'i yıkan ölüm! Annesi son yolculuğuna uğurlandı

Cenazeye Kadriye Evcimik'in kızları Yonca ve Mine Evcimik, aile yakınları ve birçok ünlü isim katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Yonca Evcimik, annesinin tabutunu bir süre taşımaya yardım etti.

 Yonca Evcimik'i yıkan ölüm! Annesi son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 2

"MELEKLER GİBİ UYKUSUNDA GİTTİ"

Cenazede konuşan Yonca Evcimik, "Hem bekliyorsunuz hem beklemiyorsunuz. Çok acayip bir şey. Annem çok güzel yaşadı. 1 sene daha yaşasaydı seneye 100 yaşında olacaktı. Çok da melekler gibi uykusunda gitti. İçimiz de çok rahat. Şimdi böyleyim ama sonra ne olur bilmiyorum. Cumhuriyet kadını, zaten Cumhuriyetten bir sene önce doğmuştu. Ne diyeyim, mekanı cennet olsun, ışıklar içinde gitsin" dedi.


Yonca Evcimik'i yıkan ölüm! Annesi son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 3


''KADRİYE ANNEMİZE SON GÖREVİMİZİ YAPMAK İSTEDİM''

Cenazeye katılan Uğurkan Erez, "Yonca benim çok eski dostum. Ayrıca da Dans Eder misin'de beraber çalıştık. Kıymetli anneciğini çok iyi tanır çok da severdim. Çok üzgünüm nurlarda uyusun. Yonca'yı yalnız bırakmamak istedim. Kadriye annemize son görevimizi yapmak istedim" diye konuştu.



Yonca Evcimik'i yıkan ölüm! Annesi son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 4

Yonca Evcimik'i yıkan ölüm! Annesi son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 5

 

Yonca Evcimik'i yıkan ölüm! Annesi son yolculuğuna uğurlandı ile ilgili etiketler Yonca Evcimik Uğurkan Erez cenaze mine evcimik Kadriye Evcimik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.