Yolun ortasında kalan kirpiyi karga kurtardı

Sosyal medyada gündem olan bir video hayvanların birbirleriyle yardımlaşmasını ortaya çıkardı. Videoda bir karga, kirpiyi arabanın altında ezilmekten kurtardı.

Her yıl yüzlerce kirpi, dikkatsiz sürücülerin çarpması sonucu hayatını kaybediyor.

Meraklı ve hareketli yapıları ile bilinen kirpilerin dikkati çok çabuk dağılıyor. Karşıdan karşıya geçerken zorlanıyorlar ve bazen yolun ortasında duruyorlar.

Ancak kargalar, trafik ışıklarını, arabaların güzergahını, yayaları ve hatta yaya geçitlerini dahi ezbere biliyor. En zeki canlılardan birisi olan kargalar, dünyanın en kalabalık şehirlerinde bile hiç zorlanmadan hayatını sürdürebiliyor.

İnternette yayınlanan videoda ise bir karga, bir türlü karşıdan karşıya geçmeyi beceremeyen bir kirpiye yardım ederken görülüyor. Kirpiyi son ana kadar yalnız bırakmayan karga, yol ortasında duran kirpiyi gagasıyla dürtüyor. Kirpinin ebeveyni gibi davranan karga, en son kirpi güvenli bir şekilde yolun karşısına ulaşınca veda edip ayrılıyor.

Yolun ortasında kalan kirpiyi karga kurtardı ile ilgili etiketler karga kirpi yol yardım kurtarma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.