Yolun ortasında can çekişen kadını hiçbir sürücü umursamadı! İşte "insanlık ölmüş' dedirten anlar...

Bursa'da 52 yaşındaki Makbule Sarıca yolun karşısına geçmeye çalışırken kamyonetin çarpması sonucu yolun ortasına yığıldı. Sarıca'nın can çekiştiği anlarda yoldaki sürücüler umursamadan yanından geçti. O kahreden anlar saniye saniye kameraya yansıdı...

Bursa'da saat 09.30 sıralarında Osmangazi ilçesi Akpınar Mahallesi Sanayi Caddesi'nde korkunç bir kaza yaşandı. 

YOLUN KARŞISINA GEÇMEYE ÇALIŞIRKEN KAMYONET ÇARPTI

Musli G. (50) yönetimindeki 16 K 6708 plakalı kamyonet, yolun karşısına geçmeye çalışan Makbule Sarıca'ya çarptı. Kazada Sarıca yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Sarıca, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Kaza sonrası Müsli G. polis tarafından gözaltına alındı.

Yolun ortasında can çekişen kadını hiçbir sürücü umursamadı! İşte "insanlık ölmüş' dedirten anlar...

ARAÇ SÜRÜCÜLERİ UMURSAMADAN YOLA DEVAM ETTİ

Bu arada, Makbule Sarıca’nın kaza sonrası yerde yattığı anlar, yoldan geçen kişinin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Sarıca'nın orta şeritte hareketsiz yattığı, araçların ise yoluna devam ettiği görüldü.

Yolun ortasında can çekişen kadını hiçbir sürücü umursamadı! İşte "insanlık ölmüş' dedirten anlar... - Resim : 2

 

Yolun ortasında can çekişen kadını hiçbir sürücü umursamadı! İşte "insanlık ölmüş' dedirten anlar... ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.