Yolun karşısına geçmeye çalışıyorlardı! Kız kardeşler feci şekilde can verdi

Adana’da yolun karşısına geçmek isteyen 2 kız kardeş otomobilin altında kaldı. Talihsiz kardeşler olay yerinde hayatını kaybetti. Kız kardeşlere çarpan sürücü aracını terk edip olay yerinden kaçsa da kısa süre sonra yakalandı.

Korkunç kaza, Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Ahmet Remzi Yüreğir Mahallesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı’nda meydana geldi. Yabancı uyruklu 2 kız kardeş Mona Allaf (22) ve Sidra Allaf (19) yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada B.S. adlı sürücünün kullandığı 01 NT 500 plakalı otomobiliyle iki kız kardeşe çarptı. Sürücü aracını terk ederek olay yerinden kaçtı.

Yolun karşısına geçmeye çalışıyorlardı! Kız kardeşler feci şekilde can verdi

Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mona ve Sidra Allaf’ın öldüğünü belirledi.

Yolun karşısına geçmeye çalışıyorlardı! Kız kardeşler feci şekilde can verdi - Resim : 2

VATANDAŞLAR FİLM GİBİ İZLEDİ

Polisler olay yerinde terk edilen otomobilde ve 2 kız kardeşin cesetleri üzerinde incelemelerde bulundu. İnceleme sırasında çevredeki vatandaşlar olay yerine akın etti. Vatandaşlar merakla yerdeki cansız bedenleri izlemesi dikkat çekti. Yapılan incelemelerinin ardından cesetler otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaçan sürücüsü ise kazadan kısa süre sonra polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İHA

Yolun karşısına geçmeye çalışıyorlardı! Kız kardeşler feci şekilde can verdi ile ilgili etiketler Adana kaza kız kardeşler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.