Yolsuzluk görüşmesi öncesi gazeteciyi dışarı attılar

Esenyurt Belediyesi'nin meclis toplantısında yaşananlar tepki çekti. Toplantıda yolsuzluk iddialarının tartışılması öncesinde toplantıyı takip eden gazeteci Emin Beyaz salondan dışarı çıkarıldı. Beyaz'ın dışarı çıkarılmasını Belediye Başkanı Deniz Bozkurt isterken, olaya AK Partili ve MHP'li üyeler tepki gösterdi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Esenyurt Belediyesi'nin Nisan ayı meclis toplantısında yaşananlar dikkat çekti. İddialara göre bugün Esenyurt Belediye Meclisi’nde Denetim Komisyonu'nda ortaya çıkan çeşitli yolsuzluk iddiaları görüşülecekti. En Son Nokta adlı haber sitesinin sahibi Emin Beyaz Meclis’e giderek görüşmeleri izlemek istedi. Ancak,bu şurada devreye giren Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt gazeteci Emin Beyaz’ın 'pandemi şartları nedeni ile' dışarı çıkarılmasını istedi.Bu garip duruma gazeteci Beyaz ile beraber Esenyurt Belediye Meclisi’nden bulunan AK Parti ve MHP’li Meclis üyeleri tepki gösterdi.

Yolsuzluk görüşmesi öncesi gazeteciyi dışarı attılar

BAŞKAN YOLSUZLUKLARIN GÖRÜŞÜLECEĞİ MECLİS’TEN GAZETECİYİ DIŞARI ÇIKARTTI!

Meslis’teki tepkilere ve itirazlara aldırmayan CHP’li Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt gazeteci Beyaz’ı korumaların eşliğinde dolayı çıkartmak istedi.Bu sırada Beyaz, Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül arayarak durumu bildirdi.Kaymakam Karagül belediye başkanını arayarak gazetecinin dışarı çıkarılmasının doğru olmadığını söyledi. Ancak Başkan Bozkurt Kaymakam Karagül’ü dinlemedi ve gazeteci Beyaz’ı dışarı çıkarttırdı.

Yolsuzluk görüşmesi öncesi gazeteciyi dışarı attılar - Resim : 2

GAZETECİ BEYAZ:BAŞKAN BENİM YOLSUZLUKLARI ÖĞRENMEMİ İSTEMEDİ!

Öte yandan Meclis toplantısının yapıldığı salondan çıkarılan gazeteci Emin Beyaz, olayın tam bir skandal olduğunun altını çizdi SuperHaber'e açıklama yapan Beyaz şu ifadeleri kullandı:

”Benim dışarı çıkarılmam tam bir skandal.Belediye Başkanı benim yolsuzlukları dinlememi dolayısıyla canlı haber yapmamı da istemedi.Ancak ben yine de Meclis görüşmelerini dinliyorum. Yine haber yapacağım."

Yolsuzluk görüşmesi öncesi gazeteciyi dışarı attılar - Resim : 3

Yolsuzluk görüşmesi öncesi gazeteciyi dışarı attılar ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.