Yolsuzlar Çetesi filminin konusu nedir? Yolsuzlar Çetesi oyuncuları kimlerdir?

17 Aralık Perşembe günü Kanal D yayın akışında yer alan Yolsuzlar Çetesi filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Yolsuzlar Çetesi hangi kanalda? Yolsuzlar Çetesi oyuncuları kimlerdir?

17 Aralık Kanal D yayın akışında yer alan Yolsuzlar Çetesi adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yolsuzlar Çetesi 2016 yılında vizyona girmiştir. Yolsuzlar Çetesi filminin başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek. Peki, Yolsuzlar Çetesi filminin konusu nedir? Yolsuzlar Çetesi oyuncuları kimlerdir?

Yolsuzlar Çetesi Filminin Konusu Nedir?

Fiko ve Kamil, ailelerinin evlerini ipotek ederek bankadan ve tefeci olan Rıfat’dan aldıkları paralarla mahallelerinde bir büfe açmış, geçinme mücadelesi veren iki kafadar arkadaştır. Rıfat birden hem evleri hem de dükkânı almak için elindeki senedin ödeme tarihini erkene çekince ikili sıkışır ve işlerini toparlayıp para kazanmak için mahallenin bitirim öğrencisi Cafer ile anlaşırlar. İkilinin para kazandığını gören Rıfat dükkânlarını yakarak onları daha da zor duruma düşürür.

Yolsuzlar Çetesi filminin konusu nedir? Yolsuzlar Çetesi oyuncuları kimlerdir?

Fiko ile Kamil, Rıfat’a olan borçlarını denkleştirmeye çalışırken başka bir mafya babası olan Süleyman ile Rıfat’ın savaşının tam ortasında kalırlar. İkili, Fiko’nun melek görünümlü ahlaksız ergen kardeşi Taki, aileleri ve Kamil’in uzatmalı aşkı Gülay’ın arasında bu mücadeleden sıyrılmaya ve kendilerini kurtarmaya çalışacaklardır.

Yolsuzlar Çetesi Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Ali Ayyıldız

Oyuncular: Osman Sonant, Beyti Engin, Özge Sezince

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 14 Ekim 2016 / 1s 47dk

Yolsuzlar Çetesi filminin konusu nedir? Yolsuzlar Çetesi oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Yolsuzlar Çetesi filminin konusu nedir oyuncuları kimler ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.