Yoldan geçerken üstlerine kurşun yağdı!

Uşak’ta iki kişi arasında çıkan kavgada av tüfeği ateşlendi. Tüfekten çıkan saçmalar o sırada tesadüfen yoldan geçen kişi ve araçlara isabet etti.

Olay, Kurtuluş Mahallesi Güney Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre aralarında alacak-verecek meselesi yüzünden tartışma çıkan Osman T. (29) ile Akın D. (35) kavga etti. Tartışma esnasında kullanılan av tüfeğinden çıkan saçmalar o sırada tesadüfen yoldan geçen Yemliha D.’ye (41) ve yine yoldan geçmekte olan içerisinde de 2 kişinin olduğu Mustafa T. idaresindeki 64 BF 360 plakalı araca isabet etti.

Yemliha D., olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ardından Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobilde bulunan Mustafa T. ile eşi ise olayı yara almadan atlattı. Saçmaların isabet ettiği otomobilin sağ ön camının tamamen kırılması sonucu araçta maddi hasar oluştu.

“ÇOK KORKTUK”

Saçmaların isabet ettiği otomobilin sürücüsü Mustafa T. olayı şöyle anlattı:
“Ana yolda ilerliyordum, sola döndüm. O sırada silahlı kavga varmış, benim haberim yoktu. O esnada biri ateş ediyormuş. O ateş edince saçmalar benim arabamın ön camına isabet etti. Biz çok korktuk. Allah’a şükür bizde bir şey yok. Arabada 2 kişiydik, ben ve eşim vardık. Biz yara almadık. Eşim tansiyon hastası ve hassas olduğu için hastaneye kaldırılıp müşahede altına alındı. Allah’tan bize kötü bir şey olmadı.”

Kazada yaralanan Yemliha D.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisine ulaşılırken olayla ilgili soruşturma başlatan emniyet güçlerince Osman T.’nin gözaltına alındığı öğrenildi.

Yoldan geçerken üstlerine kurşun yağdı! ile ilgili etiketler Uşak Kavga Otomobil Yaralama
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.