Yoldaki çukurlara çiçek ve ağaç diktiler!

Hatay'ın Antakya ilçesinde bozuk yolları protesto etmek isteyen mahalle sakinleri, çukurlara çiçek ve ağaç dikti.

Haraparası, Esentepe, Karlısu ve Ekinciler Mahallelerinde toplanan bir grup vatandaş, yollardaki çukurların yapılmamasına tepki göstermek için yanlarında çiçek ve fidan getirdi.

Mahalle sakinleri Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı eleştiren notlar da astıkları 50 civarındaki fidan ve çiçeği çukurlara dikti.

Yoldaki çukurlara çiçek ve ağaç diktiler!
Mahallelilerden Tuncay Alkan, gazetecilere, Hatay Büyükşehir Belediyesinin bozuk yolları görmezden gelmesinden dolayı eylemi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Çukurlar nedeniyle araçlarının her gün lastik patlattığını savunan Alkan, yolların bir an önce yapılmasını istediklerini dile getirdi.

Yoldaki çukurlara çiçek ve ağaç diktiler! - Resim : 2

Mustafa Gebeş de çukurlar nedeniyle trafikte zor anlar yaşadıklarını belirterek, "Araçların geçmesi için düzgün bir yolumuz bile kalmadı. Aracıma ön düzen yaptırmaktan yoruldum. Nereye gitsek çukur. Halkımızın buna cevabı 31 Mart'ta vereceğini düşünüyoruz." ifadesini kullandı.

Yoldaki çukurlara çiçek ve ağaç diktiler! ile ilgili etiketler Hatay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.