Yolda yürürken tanımadığı bir adam kafasına bıçak sapladı!

Güney Afrika'da yolda yürüyen Christopher Harker'ın kafasına tanımadığı biri tarafından bıçak saplandı. Kafasına 4 dikiş atılan Harker, olaydan yalnızca 3 gün sonra işe döndü. Harker'ın yaralı haldeki görüntüleri sosyal medyada çok konuşuldu.

Cape Town'da 'Halka' lakabıyla tanınan 38 yaşındaki Christopher Harker, yayınladığı bir video ile viral oldu. Videoda Harker'in başına saplanmış olduğu görülüyordu. Bıçağın kafasına nasıl saplandığını anlatan Harker şu ifadelere yer verdi:

"Bir anda karşıma bir adam çıktı ve sert bir darbe hissettim. Darbenin ardından adamı kovalamaya başladım ve o anda sağ tarafımda kafama bir bıçağın girdiğini hissettim."

Yolda yürürken tanımadığı bir adam kafasına bıçak sapladı!

Dailystar'ın haberine göre Harker, yaşanan korkunç olayın devamını "Kendime daha fazla zarar verme ihtimalim olduğunu anladığımda yavaşlayarak bıçağı çıkarmaya çalıştım. Ancak çevredekiler yardımın gelmesini beklememi söylediler" ifadeleriyle anlattılar.

Yolda yürürken tanımadığı bir adam kafasına bıçak sapladı! - Resim : 2

BİRKAÇ GÜN SONRA İŞİNE DÖNDÜ

Hastaneye girerken herkesin şok içinde kendisine baktığını söyleyen Harker mucizevi bir şekilde 11 Kasım'daki saldırıdan 3 gün sonra işine döndü. Kafasına 4 kişi atılan adam günde 2 ağrı kesici alıyor.

3 YIL ÖNCE DE 7 YERİNDEN VURULMUŞ

Yaşanan bu olay, Harker ile ilgili başka bir gerçeği ortaya çıkardı. Harker, 3 yıl önce 7 yerinden vurulduğunu ve ailesinin kendisini kefenle gördüğünü belirtti.

 

KAFASINA BIÇAK SAPLAYAN ADAMI KOVALADI!

Öte yandan Rusya'nın Petropavlovsk kentinde ise bir adamın emlak ofisinde çalışan şahsın başına bıçağını sapladığı anlar saniye saniye kaydedildi.

Yolda yürürken tanımadığı bir adam kafasına bıçak sapladı! - Resim : 3

Saldırıya uğrayan adam aldığı darbeyle yerinden fırladı. Başında bıçak saplı genç yerinden kalkıp, saldırganı kovaladı. Yaralı genç hastaneye kaldırılırken, bıçağın yaralı gencin kafasına bir santim kadar girdiği ve kafatası boşluğuna geldiği belirtildi.

Yolda yürürken tanımadığı bir adam kafasına bıçak sapladı! ile ilgili etiketler kafasına bıçak sapladı kafasına bıçak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.