Yolda yürürken inanılmaz kaza! İki otomobil arasında sıkıştı

Sokakta ilerleyen iki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil yolda yürüyen bir vatandaşa çarptı. Talihsiz vatandaş, kendisine çarpan otomobil ile park halindeki başka bir otomobilin arasında sıkıştı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul'un ilçesi Beykoz'da sokak üzerinde ilerleyen iki otomobil çarpıştı. Kavacık'taki çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil yolda yürüyen bir vatandaşa çarptı. Vatandaş, kendisine çarpan otomobil ile park halindeki başka bir otomobilin arasında sıkıştı. Kaza anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Beykoz Kavacık'ta meydana gelen kazada, mahalle arasındaki sokakta ilerleyen iki otomobil bir anda karşı karşıya gelerek çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobillerden birisi, o anda yolda yürüyen bir vatandaşa hızla çarptı. Talihsiz vatandaş, kendisine çarpan otomobil ile yol kenarında park halinde olan başka bir otomobilin arasında sıkıştı. Kaza anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İHA

Yolda yürürken inanılmaz kaza! İki otomobil arasında sıkıştı ile ilgili etiketler İstanbul kaza

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.