Yolda gördüğü ayıya: Gel sana muz verecem! : Sonuç şaşırtmadı

Sivas'ın İmranlı ilçesi ilginç bir monoloğa sahne oldu. Otomobiliyle giden sürücü, ayı görünce durup 'Gel bakayım sana muz verecem gel. Gel oğlum, gel!' dedi. Sürücünün dediklerini bir süre dinleyen ayı ise sonrasında uzaklaşarak gözden kayboldu.

Sivas'ın İmranlı ilçesinde Emircan Dinç isimli sürücü yolda aracıyla giderken karşılaştığı ayı ile ilginç bir monolog yaşadı.

'SANA MUZ VERECEM'

Gördüğü ayıyı cep telefonu kamerası ile görüntülemeye başlayan Emircan Dinç, otomobili görünce kaçmaya başlayan ayıya 'Gel bakıyım gel sana muz verecem gel. Gel oğlum gel.' diye seslendi.

AYI, DİNÇ'İ DİNLEDİKTEN SONRA ORTAMI TERK EDEREK UZAKLAŞTI

DHA'nın haberine göre olay öğle saatlerinde İmranlı ilçesine bağlı Kavalcık köyü yakınlarında yaşandı. Köyden İmranlı ilçesine otomobiliyle giden Emircan Dinç'in karşısına aniden bir ayı çıktı. Aracını durduran dinç ayıyı cep telefonu kamerası ile görüntülemeye başladı. Korkup kaçmaya başlayan ayıya Dinç, "Gel bakıyım gel sana muz verecem gel. Gel oğlum gel. Çok mu acıktın yavrum. Gitme gel!" diye seslendi.

Bir süre Dinç'i durup dinleyen ayı daha sonra gözden kayboldu. 

Yolda gördüğü ayıya: Gel sana muz verecem! : Sonuç şaşırtmadı ile ilgili etiketler Ayı (hayvan) Sivas dinç emircan muz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.