Yolcu seçen taksi şoföründen akılalmaz savunma: Beşiktaş'a gitmem 40 dakika, bana yazık değil mi?

İstanbul'da son dönemde yaşanan taksi sorunları üzerine denetim yapan ekipler yolcu seçtiği tespit edilen bir sürücü kendini akılalmaz cümlelerle savundu. Taksici memurlara, "Beşiktaş'a gitmem 40 dakika, bana yazık değil mi?" dedi. Başka bir taksicinin ise Taksim'den Fatih'e gitmek için tam 170 TL istediği tespit edildi. Bu olaylar sonrası iki taksicinin de araçları bağlanarak trafikten men edildi.

İstanbullular İETT araçlarının arızalanmasının yanında ulaşımda şimdi de taksi sorunu yaşıyor. 

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Taksim Meydanı ve çevresinde taksi denetimi gerçekleştirildi. Kurulan uygulama noktasında, yoldan geçen araçlar durdurularak tek tek denetlendi.

BAHANELER ÜRETEN 2 TAKSİ ŞOFÖRÜNÜN TAKSİLERİ BAĞLANDI

Denetimler esnasında emniyet kemeri takmayan 4, ruhsat süresi dolan 1 ve motosikletiyle ters yönde ilerleyen 1 kişiye ceza kesildi. Trafiğin yoğunluğunu bahane ederek yolcu seçtiği ve yolculardan fazla ücret talep ettiği tespit edilen 2 taksi sürücüsünün ise araçları bağlanarak trafikten men edildi.

 

Yolcu seçen taksi şoföründen akılalmaz savunma: Beşiktaş'a gitmem 40 dakika, bana yazık değil mi? - Resim : 2

TAKSİM'DEN FATİH'E 170 TL İSTEDİ

Denetimler esnasında, bir taksi şoförünün aracına binmek isteyen yolculardan, Taksim’den Fatih’e gitmek için 170 TL talep ettiği tespit edildi. Bunun üzerine ekiplerce, sürücüye bin 339 TL para cezası kesildi.

 

Yolcu seçen taksi şoföründen akılalmaz savunma: Beşiktaş'a gitmem 40 dakika, bana yazık değil mi? - Resim : 4

TAKSİ ARACI TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Taksicinin aracı da trafikten men edildi. Taksi sürücüsü ise, “Ben ücret söylemedim, taksimetreyi söyledim. Benim kameram var, ses kaydım da var” dedi.

"BANA YAZIK DEĞİL Mİ?"

Trafiğin yoğunluğunu bahane ederek yolcu seçtiği belirlenen bir başka sürücü ise, “Buradan Beşiktaş’a gitmem 40 dakika sürer, bana yazık değil mi?” diyerek kendini savunmaya çalıştı. Bu sürücüye de bin 339 TL ceza kesilerek aracı trafikten men edildi.

Yolcu seçen taksi şoföründen akılalmaz savunma: Beşiktaş'a gitmem 40 dakika, bana yazık değil mi? - Resim : 5

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Denetimde, bir motosikletlinin ters yönde ilerlediği görüldü. Bunun üzerine polis, bu kişiye 144 TL ceza yazdı. Öte yandan, kemer takmadığı tespit edilen 4 kişiye de 144’er TL ceza kesildi. Denetimlerin devam edeceği öğrenildi.

Yolcu seçen taksi şoföründen akılalmaz savunma: Beşiktaş'a gitmem 40 dakika, bana yazık değil mi? ile ilgili etiketler Taksi Şoför Beşiktaş polis savunma denetim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.