Yolcu otobüsü ve minibüste yasa dışı göçmen sevkiyatı jandarmaya takıldı

İzmir'in Urla ilçesinde yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmak isteyen 161 düzensiz göçmen, yolcu otobüsü ile minibüs içerisinde ve yaya olarak yakalandı. Organizatör olduğu değerlendirilen 4 şüpheli de jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

İzmir İI Jandarma Komutanlığına bağlı Urla İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 10 Eylül tarihinde Zeytinler Mahallesi Kokar yolu üzerinde düzensiz göçmen kaçakçılığı yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Yolcu otobüsü ve minibüste yasa dışı göçmen sevkiyatı jandarmaya takıldı

161 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI

Harekete geçen ekipler, Urla Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde yapılan yol kontrolünde 2 yolcu otobüsü, 1 minibüs içerisinde ve yaya vaziyette 45 Pakistan, 20 Bangladeş, 93 Afganistan ve 3 Suriye uyruklu olmak üzere toplam 161 düzensiz göçmen yakalandı.

Yolcu otobüsü ve minibüste yasa dışı göçmen sevkiyatı jandarmaya takıldı - Resim : 2

3 ARACA EL KONULDU

Operasyonda organizatör olduğu değerlendirilen D.F., Y.K., K.Z. ve N.K. de jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında göçmen kaçakçılığı suçundan adli işlem başlatılırken, olayda kullanılan 3 araca el konulduğu öğrenildi.

Yolcu otobüsü ve minibüste yasa dışı göçmen sevkiyatı jandarmaya takıldı - Resim : 3

Yolcu otobüsü ve minibüste yasa dışı göçmen sevkiyatı jandarmaya takıldı ile ilgili etiketler göçmen
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.