Yolcu minibüsü karda mahsur kaldı! Kepçe yolu açtı, vatandaş kurtardı

Sakarya’nın Karasu ilçesinde yüksek kesimlerde etkisini gösteren yoğun kar yağışı bir yolcu minibüsünün yolda kalmasına neden oldu. Kepçenin yolu temizlemesinin ardından araç bulunduğu yerden kurtarıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı uyarı sonrasında Sakaryanın bazı bölgelerinde yoğun kar yağışı etkili oldu. Karasu ilçesi Ortaköy Mahallesi kar yağışı sebebiyle beyaza bürünürken aksaklıklar yaşandı.

Yolcu minibüsü karda mahsur kaldı! Kepçe yolu açtı, vatandaş kurtardı

Araçların ilerlemesinde güçlük oluşturan karın yolda kalmasına sebep olan araç, kepçeyle yolların temizlenmesi sonrasında, bir vatandaş tarafından kurtarıldı.

İHA

Yolcu minibüsü karda mahsur kaldı! Kepçe yolu açtı, vatandaş kurtardı ile ilgili etiketler Sakarya kar Minibüs mahsur kaldı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.