Yola fırlayan çocuğu kurtardılar ama kendilerini kurtaramadılar!

Niğde’de yola fırlayan bisikletli çocuğu kurtarmak isteyen anne ve arkadaşına otomobil çarptı. Feci kazada anne ve arkadaşı hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü ise olay yerinden firar etti.

Edinilen bilgiye göre, Niğde'nin Bor yolu Gözde Evleri önünde karşıdan karşıya geçmek isteyen Züleyha Aytaş (41) ve Nazmiye Özkul (61)’a sürücüsü belirlenemeyen 06 CGS 281 plakalı otomobil çarptı.

Kadınlar, yola fırlayan bisikletli bir çocuğu kurtarmak için atıldılar, canlarından oldular.

İKİ KADIN ÖLÜRKEN, ÇOCUK YARA ALMADI

Olay yerine gelen ambulanslar yaralı Züleyha Aytaş ile Nazmiye Özkul’u Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Züleyha Aytaş ile Nazmiye Özkul hayatını kaybetti.

Çocuk ise kazadan yara almadan kurtuldu.

SÜRÜCÜ KAZA SONRASI FİRAR ETTİ

Polis kaza ile ilgili çalışma başlatırken, kaza sonrası firar eden otomobil sürücüsünü arıyor.

Yola fırlayan çocuğu kurtardılar ama kendilerini kurtaramadılar! ile ilgili etiketler Niğde Anne Kadın bisiklet çocuk kaza yol Sürücü firar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.