Yola dökülen yağ yüzünden canından oluyordu

Tokat’ta yola dökülen yağ nedeniyle bir otomobil kontrolden çıktı. Sürücüsünün kontrolü kaybettiği araç kayarak yoldan çıktı ve devrildi. Sürücü kazayı burnu bile kanamadan atlattırken, yola yağ döken araç sahibinin bulunmasını istedi.

Tokat-Sivas karayolu Kızıleniş mevkiinde, Mustafa Delioğlan (67) idaresindeki 05 FE 969 plakalı otomobil, yola yağ dökülmesi sonucu kaydı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil istinat duvarına çarparak ters döndü.

Yola dökülen yağ yüzünden canından oluyordu

Hurdaya dönen aracın sürücüsü şans eseri kazadan burnu kanamadan kurtuldu. Yolda başka kazaların yaşanmaması için jandarma ve trafik ekipleri önlem aldı. Karayolları ekipleri yola mıcır döktü. Bir tankerden yola yağ sızdığını tahmin eden ekipler kazaya neden olan sürücünün bulunması için çalışma başlattı.

Yola dökülen yağ yüzünden canından oluyordu - Resim : 2

YOLA YAĞ DÖKEN ARAÇ SÜRÜCÜSÜNÜN BULUNMASINI İSTEDİ

Yola dökülen yağ nedeni ile kaza yaparak ölümden döndüğünü ifade eden Mustafa Delioğlan, "Kaza yapan sürücüye yardım etmek için yavaşladığım da ben kaz yaptım. Ölümden döndüm, yola yağ döken araç sürücüsünün bulunmasını istiyorum. Çamlıbel tarafında bir kaza daha olmuş. Beni emniyet kemeri kurtardı. Emniyet kemeri olmasa işimiz kötüydü" diye konuştu.

İHA

Yola dökülen yağ yüzünden canından oluyordu ile ilgili etiketler Tokat kaza yola yağ döküldü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.