Yol ortasında direksiyon başında sızdı, polis uyandırmak için çok dil döktü

Tekirdağ Çorlu’da yol ortasında direksiyon başında sızan alkollü sürücü polis tarafından fark edildi. Trafik polisi, bir türlü kendine gelemeyen sürücüyü, yarım saat dil dökerek uyandırabildi. Sürücü 3.30 promil alkollü çıktı. Trafik Başkanlığı'nın bilgilerine göre; 3 promilden sonra reflekslerin azalması, bilinçte bulanıklık, pek çok kişide bilinç kaybı oluşuyor.

Tekirdağ Çorlu'da gece saatlerinde eski itfaiye ışıklar istikametine seyreden bir araç yol ortasında durakladı.

Devriyeye çıkan polis ekipleri tarafından fark edilen yol ortasındaki araç kontrol edildi. Trafik polisi, direksiyon başında sızan sürücü S.T.’yi yaklaşık yarım saat dil dökerek uyandırmayı başardı.

Yol ortasında direksiyon başında sızdı, polis uyandırmak için çok dil döktü

3.30 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Yapılan kontrollerde, sürücü S.T.’nin 3.30 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Trafiği tehlikeye düşürmekten işlem yapılan sürücü S.T.’nin ehliyetine el konulurken, aracı da çekici vasıtasıyla otoparka kaldırıldı.

Trafik Başkanlığı'nın bilgilerine göre; 3 promilden sonra reflekslerin azalması, bilinçte bulanıklık, pek çok kişide bilinç kaybı oluşuyor.

Yol ortasında direksiyon başında sızdı, polis uyandırmak için çok dil döktü - Resim : 2

İHA

Yol ortasında direksiyon başında sızdı, polis uyandırmak için çok dil döktü ile ilgili etiketler Tekirdağ Çorlu alkollü sürücü yol ortasında sızdı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.