Yol Arkadaşım Tatilde filminin konusu nedir? Yol Arkadaşım Tatilde oyuncuları kimlerdir?

30 Aralık Çarşamba günü Show TV yayın akışında yer alan Yol Arkadaşım Tatilde filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Yol Arkadaşım Tatilde hangi kanalda? Yol Arkadaşım Tatilde oyuncuları kimlerdir?

30 Aralık Çarşamba günü Show TV yayın akışında yer alan Yol Arkadaşım Tatilde adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yol Arkadaşım Tatilde 2018 yılında vizyona girmiştir. Yol Arkadaşım Tatilde adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek. Peki, Yol Arkadaşım Tatilde filminin konusu nedir? Yol Arkadaşım Tatilde oyuncuları kimlerdir?

Yol Arkadaşım Tatilde Filminin Konusu Nedir?

Yol Arkadaşım 2, başrollerini Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın üstlendiği komedi türündeki Yol Arkadaşım'ın devam halkasıdır. Ayvalık'a yaptıkları yolculukta dost olan ve binbir badirenin ardından "yol arkadaşlığı" kavramının hakkını veren Şeref ve Onur ikilisi, son 1 yılda daha da kenetlenmiştir. İkili son 1 yıl içinde iş arkadaşı olmanın yanı sıra ev arkadaşlığı da yapmaya başlamıştır.

Yol Arkadaşım Tatilde filminin konusu nedir? Yol Arkadaşım Tatilde oyuncuları kimlerdir?

Karakterleri birbirine tamamen zıt olan bu iki adamın paylaştığı iki alanda da dertler ve aksilikler bitmez. Şeref'in işi, müzik kariyerine atılmaya çalışan Onur'un menajerliğini yapmaktır. Ancak bu konuda oldukça yeteneksizdir. Sıkıntılara dayanamayan Onur, sevmediği eski işi ilaç laç mümessilliğine geri dönmeye karar verince, Şeref alelacele ona bol sürprizli bir turne ayarlar. İkilinin bu turne yolculuğu da aşk, macera ve aksiliklerle dolu geçecektir...

Yol Arkadaşım Tatilde Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Bedran Güzel

Oyuncular: İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Ezgi Eyüboğlu

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 12 Ekim 2018 / 1s 56dk

Yol Arkadaşım Tatilde filminin konusu nedir? Yol Arkadaşım Tatilde oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Yol arkadaşım 2 Yol Arkadaşım Tatilde filminin konusu nedir oyuncuları kimlerdir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.