Yol Arkadaşım 2 filminin konusu nedir? Yol Arkadaşım 2 filminin oyuncuları kimlerdir?

23 Mart Salı günü Star TV yayın akışında yer alan Yol Arkadaşım 2 filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Yol Arkadaşım 2 konusu nedir, Yol Arkadaşım 2 oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

23 Mart Salı günü Star TV yayın akışında yer alan Yol Arkadaşım 2 adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Yol Arkadaşım 2 adlı komedi filmi 2018 yılında vizyona girmiştir. Yol Arkadaşım 2 adlı filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. IMDB’den 5.9 puan alan Yol Arkadaşım 2 filminin konusu nedir, Yol Arkadaşım 2 oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Yol Arkadaşım 2 filminin konusu ne?

İlk filmin sevilmesi ardından serinin ikinci filmi olan Yol Arkadaşım 2, başrollerinde yine Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın üstlenmektedir. Ayvalık'a yaptıkları yolculukta dost olmuş ve bin bir badirenin ardından birlikte yol arkadaşlığının hakkını veren Şeref ve Onur ikilisi, son 1 yılda daha da kenetlenecektir.

Yol Arkadaşım 2 filminin konusu nedir? Yol Arkadaşım 2 filminin oyuncuları kimlerdir?

İkili son 1 yıl içinde iş arkadaşı olmanın yanı sıra ev arkadaşı da olmuştur. Karakterleri birbirine tamamen zıt olsa da bu iki adamın paylaştığı iki alanda da dertler ve aksilikler bitmeyecektir. Şeref'in işi, müzik kariyerine atılmaya çalışan Onur'un menajerliğini yapmak fakat bu konuda oldukça yeteneksiz çıkacaktır. Artık daha fazla sıkıntılara dayanamayan Onur, sevmediği eski işi ilaç mümessilliğine geri dönmeye karar verdiğinde, Şeref alelacele ona bol sürprizli bir turne ayarlayacaktır. İkilinin bu turne yolculuğu da aşk, macera ve aksilikler yaşayacaktır...

Yol Arkadaşım 2 filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Bedran Güzel

Oyuncular: İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Ezgi Eyüboğlu

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 12 Ekim 2018 / 1s 56dk

Yol Arkadaşım 2 filminin konusu nedir? Yol Arkadaşım 2 filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Yol arkadaşım 2 filminin konusu oyuncuları ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.