YÖK'teki deprem devam ediyor! Fahri Kasırga ve Nihat Hatipoğlu istifa etti

Geçtiğimiz hafta Yükseköğretim Kurulu'nda deprem yaşanmış; 6 üyenin görevine son verilmiş, 5 yeni üye seçilerek Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. SuperHaber'in edindiği bilgiye göre; Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga ile Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu da YÖK'ten istifa etti. Açıkta kalan bir üyelik ile birlikte 3 yeni YÖK üyesi seçimi yarın yapılacak.

Yükseköğretim Kurulu'ndaki (YÖK) görev değişiklikleri geçtiğimiz haftaya damga vurmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı atama kararları ile YÖK üyesi 6 kişinin görevine son verilerek, yerlerine 5 yeni isim seçilmişti.

SuperHaber, YÖK'teki depremin devam ettiği bilgisine ulaştı. Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, 2015 yılından bu yana sürdürdüğü Yükseköğretim Kurulu üyeliğinden istifa etti. YÖK'ten istifa eden bir diğer isim ise Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu oldu. Hatipoğlu, 2017 yılından bu yana kurulda üyelik yapıyordu.

Kasırga ve Hatipoğlu'nun istifaları ile boşalan ve boşta bulunan bir üyelik için yarın YÖK'te 3 üye seçimi yapılacak.

YÖK'teki deprem devam ediyor! Fahri Kasırga ve Nihat Hatipoğlu istifa etti ile ilgili etiketler YÖK Yükseköğretim Kurulu istifa Nihat Hatipoğlu Fahri Kasırga
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.