YÖK'te büyük deprem! Bu gece Resmi Gazete'de yayımlanabilir

Yükseköğretim Kurulu'nda, Genel Kurulu ve Yönetim Kurulu üyelerinin büyük bir kısmı değişiyor. SuperHaber'in edindiği bilgilere göre; üyelerin bir kısmı görevden alındı, bir kısmı da istifa etti. Yeni üyelerin bu gece ya da yarın Resmi Gazete'de yayımlanması bekleniyor.

Yükseköğretim Kurulu'nda (YÖK) deprem yaşanıyor.

YÖK Genel Kurulu ve Yürütme Kurulu üyelerinin büyük bir kısmı değişiyor. SuperHaber'in edindiği bilgilere göre; üyelerin bir kısmı görevden alındı, bir kısmı da istifa etti.

Yeni YÖK üyelerinin isimlerinin bu gece ya da yarın Resmi Gazete'de yayımlanması bekleniyor.

YÖK'TE KAÇ ÜYE VAR?

YÖK üyeleri 22 kişiden oluşuyor. Yükseköğretim Kurulu Başkanı, Cumhurbaşkanı tarafından Kurul üyeleri arasından dört yıl süre ile seçiliyor. Başkanın iki vekili bulunur.

 

 

YÖK'te büyük deprem! Bu gece Resmi Gazete'de yayımlanabilir ile ilgili etiketler YÖK Yükseköğretim Kurulu istifa Resmi Gazete görevden alma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.