Yoklama Kaçaklarına Bedelli Askerlik Müjdesi! Bakaya Kalanlar İçin Bedelli Başvurusu Ne Zaman Başlıyor?

Yoklama kaçağı olan ve bakaya kalmış vatandaşlar için bedelli askerlik müjdesi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında açıkladığı bedelli askelik müjdesi merak ediliyor. Bakaya kalmış asker adayları için bedelli askerlik başvurusu ne zaman başlıyor? Detaylar haberimizde...

Yoklama kaçağı olanlar için bedelli askelik müjdesini Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi. Bakaya kalanların bedelli askerlik yaparak vatani görevlerini yapma yolunu açan uygulama yakında başlıyor.

Cumhurbaşkanıı Erdoğan'ın bakaya kalanlar için verdiği bedelli askerlik müjdesi yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Bakaya kalanların bedelli askerlik başvurusu ne zaman başlayacak? Bedelli askerlik kaç TL?

Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Yoklama kaçağı gençlerimiz, 'bedelli askerlik' uygulamasından faydalanabilecek." açıklamasında bulundu.

 

Yoklama Kaçaklarına Bedelli Askerlik Müjdesi! Bakaya Kalanlar İçin Bedelli Başvurusu Ne Zaman Başlıyor? ile ilgili etiketler Bedelli askerlik bakaya kalmak yoklama kaçaklarına bedelli askerlik
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.