YÖKDİL sınavı saat kaçta 3 Kasım?

YÖKDİL sınavı bugün uygulanıyor ve birçok kişi de YÖKDİL sınavı saat kaçta başlayıp, kaçta biteceğine ilişkin sorularının cevaplarını arıyor. Peki, YÖKDİL sınavı saat kaçta 3 Kasım? YÖKDİL sınavı kaç saat sürecek? Detaylar haberimizde...

ÖSYM tarafından düzenlenen, YÖKDİL sınavı bugün uygulanıyor,  13-23 Eylül 2019 Tarihleri arasında alınan YÖKDİL başvuruları sonrasında, sınav günü geldi çattı. Vatandaşlar sınavın kaç saat süreceğini merakla araştırmaya başladı.  Peki, YÖKDİL sınavı saat kaçta 3 Kasım? | YÖKDİL sınavı kaç saat sürecek? Detaylar haberimizde...

YÖKDİL sınavı saat kaçta 3 Kasım?

YÖKDİL SINAVI SAAT KAÇTA?

YÖKDİL SINAV TARİHİ, SAATİ VE SÜRESİ : 3 Kasım 2019, Sınav saat 10.15'te başlayacak. Sınav 3 saat (180 dakika) sürecek. Saat 13.15'te sınav bitecektir. Bu sınavda; Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler alanlarında Almanca, Arapça, Fransızca ve İngilizce dillerinde sınav yapılacak.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

YÖKDİL sınav sonuçları, ÖSYM'nin sınav takviminde yer alan bilgiye göre 28 Kasım 2019 tarihinde açıklanacaktır.

Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL) adayların kendi alanlarındaki (fen ve mühendislik, sosyal ve beşeri bilimler, sağlık) dil becerilerini belirlemeye yönelik düzenlenen bir yabancı dil sınavıdır. YÖKDİL Sınavı, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı koordinasyonunda Anadolu Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi işbirliği ile düzenlenmektedir.

YÖKDİL sınavı saat kaçta 3 Kasım? ile ilgili etiketler ÖSYM YÖK Sınav 2019 sınav giriş belgeleri
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.