YÖKDİL sınavı ne zaman? Sınav giriş belgesi nasıl alınır?

YÖKDİL sınavı ne zaman? YÖKDİL ısnavı için geri sayım başladı. Sınav, İngilizcede fen bilimleri, sağlık bilimleri ve sosyal bilimler alanlarında, Arapçada sadece sosyal bilimler alanında yapılacak. Sınavın ne zaman olduğunu ve giriş belgesinin nasıl alındığını merak edenler arama motorlarından araştırmalar yapmaya devam ediyor. Peki, YÖKDİL sınavı ne zaman? Sınav giriş belgesi nasıl alınır? Detaylar haberimizde...

YÖKDİL sınavı ne zaman? ÖSYM tarafından düzenlenecek olan YÖKDİL sınavı için geri sayım başladı.2020 YÖKDİL/1 sınavına katılacak vatandaşlar başvuru kılavuzunda yer alan bilgilere göre başvuru işlemlerini gerçekleştirdiler.Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı'nın ne zaman olduğunu ve giriş belgesinin nasıl alındığını öğrenmek isteyen adaylar araştırmalar yapmayı sürdürüyor. Peki, YÖKDİL sınavı ne zaman? Sınav giriş belgesi nasıl alınır? Detaylar haberimizde...

YÖKDİL SINAVI NE ZAMAN?

Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL/1) yarın gerçekleştirilecek.

YÖKDİL SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

YÖKDİL sınav giriş belgesi ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden TC kimlik numarası ve şifre girildikten sonra alınabilecek. YÖKDİL sınav giriş belgesi yanında olmayan adaylar sınava alınmayacak.

YÖKDİL SINAVI SAAT KAÇTA?

Fen bilimleri, sağlık bilimleri, sosyal bilimler alanlarında İngilizce, Almanca, Fransızca ve Arapça dillerinde organize dilen YÖKDİL sınavı 1 Mart 2020'de yapılacak. Sınav 10.15'te başlayacak, 3 saat sürecek. Söz konusu sınavın sonuçları 26 Mart tarihinde açıklanacak.

Kimlik ve güvenlik kontrolleri ile salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için, adayların sınava girecekleri binanın kapısında sınavın başlama saatinden en az 1 saat önce hazır bulunmaları gerekmektedir. Sınava girecek adayın yüzü, kimlik tespitini sağlayacak biçimde açık olmalıdır.

DİKKAT: Sınav günü saat 10.00’a kadar adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır. Adaylar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına, sınavın cevaplama süresi başladıktan sonra sınav salonlarına alınmayacaklardır.

YÖKDİL sınavı ne zaman? Sınav giriş belgesi nasıl alınır? ile ilgili etiketler ÖSYM YÖK YÖKDİL Sınav 2020 giriş belgesi yökdil sınavı başvuru ösym sınav takvimi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.