Yok böyle prim! Soyunma odası parayla doldu...

Çin Ligi ekiplerinden Meixian Techand futbolcuları birinci lige yükselmelerini soyunma odasına nakit olarak gelen primleriyle kutladılar.

Bu sezon gösterdikleri müthiş performansla Çin birinci ligine yükselen Meixian Techand takımı bu güne kadar benzeri görülmemiş bir prim kutlaması gerçekleştirdi… Pazar günü Shenzhen Ledman’a karşı aldıkları 1-0'lık galibiyetle bir üst lige yükselen takımın oyuncuları 2.8 milyon poundluk nakit primle ödüllendirildiler.

slkjfsdfdsf

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTILAR

Soyunma odasına nakit olarak gelen paralarla fotoğraf çektiren ve sosyal medyadan paylaşan futbolcuların bu anları sosyal medya da da büyük ilgi gördü. Aldıkları primle birlikte büyük bir coşku yaşayan futbolcular, Carlos Tevez, Oscar, Hulk, Ezequiel Lavezzi gibi oyuncuların astronomik ücretlerle yer aldığı Çin liginin maddi olanaklarını bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.

Yok böyle prim! Soyunma odası parayla doldu... ile ilgili etiketler Para meixian techand çin ligi prim
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.