Yok böyle değişim! 4 aylık hamile olan Seray Sever yüzüne estetik mi yaptırdı?

2018 yılında hayatını birleştirdiği kendisinden 10 yaş küçük eşi Eray Sünbül'den ikiz bebek bekleyen 48 yaşındaki sunucu, oyuncu ve şarkıcı Seray Sever, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla gündem oldu. Paylaştığı karede yüzündeki büyük değişimle dikkat çeken Sever'in estetik yaptırdığı iddia edildi. Ancak Seray Sever'in yüzündeki değişiminin sebebi çok geçmeden ortaya çıktı.

İlk evliliğini Eray Sünbül ile 2018 yılında yapan Seray Sever'den geçtiğimiz günlerde hayranlarına güzel haber gelmişti. 4 aylık hamile olduğunu açıklayan Sever, sosyal medyada hakkında yapılan bebek haberlerini Instagram hesabından paylaşarak anne olacağının müjdesini vermişti. Ardından Sever, karnı burnunda pozlarını paylaşarak hamileliğini herkese ilan etmişti.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Sever, 467 bin takipçili Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla gündem oldu. Bir selfiesini paylaşan Sever, altına ''Artık evde saç yapmaya alıştım🤣🤣🤣🤣 Bu saç 5 dakikada yapıldı 🤩🤩🤩🤩'' notunu düştü. Sever'in bu karesi hayranları tarafından kısa sürede ilgi görüp beğeni yağmuruna tutulurken ünlü sanatçının yüzündeki değişim ise dikkatlerden kaçmadı.

 Yok böyle değişim! 4 aylık hamile olan Seray Sever yüzüne estetik mi yaptırdı?

Göz renginden dudak yapısına, burnunun şekline kadar büyük bir değişikliğe uğrayan Sever'e sosyal medyada 'estetik mi yaptırdın?' soruları sorulurken gerçek kısa bir süre ortaya çıktı. Fotoğrafına filtre uygulayan Sever'in estetik yaptırdığı sanıldı. Photoshopu abartan Seray Sever bu fotoğrafıyla dalga konusu oldu. Serengil'im faceapp yöntemiyle kendisini gençleştirdiği öğrenildi. 

İşte Seray Sever'in çok konuşulan o fotoğrafı...

Yok böyle değişim! 4 aylık hamile olan Seray Sever yüzüne estetik mi yaptırdı?

 

 

Yok böyle değişim! 4 aylık hamile olan Seray Sever yüzüne estetik mi yaptırdı? ile ilgili etiketler Seray Sever Sosyal Medya Instagram FaceApp estetik photoshop eray sünbül
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.