Yok böyle bir dram! Hollanda, Türk gencinin kazasını konuşuyor

Hollanda'da yaşayan 22 yaşındaki Atalay Yıldırım, cuma günü sabah saatlerinde, TIR'ın altında kalarak can verdi. Yıldırım’ın, kaza yaptığı günün akşamında eşi Rojda Yıldırım’ın doğum yaptığı belirtildi. Genç adamın baba olduğunu göremeden vefat etmesi yürekleri yaktı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

“Olmaz böyle bir şey!” ya da, ”Kadere bak!” deyiminin gerçeği, Hollanda'nın Amsterdam kentinde yaşandı.

22 yaşında olan Atalay Yıldırım adlı Türk genci, cuma sabah saatlerinde, TIR'ın altında kalarak can verdi. Geri geri giden ve kendisini görmeyen bir TIR'ın feci şekilde ezdiği Yıldırım’ın, aynı günün akşamında eşi Rojda Yıldırım’ın doğum yaptığı belirtildi.

SABAH MOTORSİKLETİ  İLE İŞE GİDİYORDU!

SuperHaber’in Hollanda polis yetkililerinden aldığı bilgilere göre, Türkler kadar, Hollandalıları da çok üzen kaza, geçtiğiz cuma günü sabah saat 07.10 sıralarında meydana geldi.

İnşaatlarda sıvacılık yaptığı ve 2018 yılında Amsterdam’a geldiği öğrenilen Atalay Yıldırım, scooter tipi motoru ile işe gidiyordu.

Yok böyle bir dram! Hollanda, Türk gencinin kazasını konuşuyor

TIR ANİDEN DURDU VE GERİ  GERİ GELMEYE BAŞLADI!

Amsterdam’ın Keizersgracht mevkiinde, bir TIR trafik nedeni ile duruyordu. Bunun üzerine,Türk genci Atalay Yıldırım da durdu ve beklemeye başladı.

Ancak, önündeki duran TIR ileri gideceğine aniden arkaya doğru geldi ve Yıldırım’ı ezdi.

Çevreden bağıranlar olması üzerine TIR durdu, ancak Atalay, kazanın olduğu yerde hayatını kaybetti.

KAZADA ÖLDÜĞÜN  GÜN BİR OĞLU OLDU!

Meydana gelen bu feci kaza sonrası, 22 yaşındaki gencin eşi Rojda Yıldırım, aynı günün akşam saatlerinde bir erkek çocuk doğurdu.

Ailenin bebeğe Halil adını verdiği söylendi. Kazayı doğumdan sonra öğrenen annenin büyük bir şok ve sinir krizi geçirdiği ve doktorlar tarafından gözetim altına alındığı öğrenildi.

Polisin, TIR'ın neden geri geri geldiğini araştırdığı ifade edildi.

ATALAY YILDIRIM’IN AKRABALARI PERİŞAN OLDU!

Hollanda’nın konuştuğu kaza sonrası bilgisine başvurulan Atalay Yıldırım’ın kayınbiraderi Murat adlı kişi, ”Yeğenimiz Halil'in doğumuyla, en mutlu günümüzü yaşamamız gerekiyordu.Ancak, eniştemiz Atalay'ın bu şekilde ölümüyle hepimiz çok sarsıldık. Atalay'ın Türkiye'deki ailesine,oğlunun doğumu ile mutlu haberi verecekken, şimdi onun ölüm haberini vermemiz gerekiyor.Olayın etkisinden çıkamıyoruz ve hepimiz çok üzgünüz, acımız çok büyük'' dedi.


KAZA YAPAN TIR ŞOFÖRÜNÜN DE EŞİ HAMİLE!

İnanılmaz kazayı yapan Hollandalı TIR şoförünün eşinin de hamile olduğu ortaya çıktı.

Ölen talihsiz Türk gencinin kayınbiraderi, “O da çok şaşkın ve çok üzgün. Sabah evden çıkarken kaza yapmak için çıkmıyorsunuz'' şeklinde konuştu.

SuperHaber’in aldığı bilgilere göre, kazayı yapan TIR soförünün ifadesinin alındığı, ancak mahkemeye çıkıp çıkmayacağının henüz bilinmediği öğrenildi.

BABA OLDUĞUNU GÖREMEYEN GENÇ KAYSERİ’DE DEFNEDİLDİ!

Motorsikletini bırakıp TIR'dan kaçamayan 22 yaşındaki Atalay Yıldırım’ın cenazesinin,THY kargo uçağı ile Türkiye getirildiği ve önceki gün, Kayseri’de toprağa verildiği açıklandı.

Yok böyle bir dram! Hollanda, Türk gencinin kazasını konuşuyor - Resim : 2

Yok böyle bir dram! Hollanda, Türk gencinin kazasını konuşuyor ile ilgili etiketler Hollanda Türk kaza TIR Motosiklet Kayseri
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.