YÖK Atlas nasıl kullanılır? Üniversite tercihi için YÖK Atlas tercih robotu kullanma rehberi!

YKS 2021 sonuçları açıklandı. YKS tercihleri için heyecanlı bekleyiş sürerken YÖK Atlas tercih robotunun nasıl kullanılacağına dair araştırmalar da başladı. İşte YÖK Atlas tercih sihirbazı kullanma rehberi...

5-13 Ağustos tarihleri arasında yapılacak Üniversite tercihleri için heyecanlı araştırmalar başladı. YKS 2021'e giren ve üniversite tercihi yapacak öğrenciler için tercihlerine başlamadan önce gitmek istedikleri üniversiteler hakkında bilgi alışverişinde bulunuyor. Peki YÖK Atlas tercih sihirbazı nasıl kullanılır? Üniversite tercihleri YÖK Atlas tercih sihirbazıyla nasıl yapılır?

 YÖK ATLAS TERCİH ROBOTU NASIL KULLANILIR?

ÖSYM Başkanı Aygün, üniversite adaylarının tercihlerini yapmaya başlayacakları tarihleri açıkladı. 6-14 Ağustos tarihleri arasında yapılacak üniversite tercihleri için YÖK Atlas tercih sihirbazı kullanılıyor.

YÖK Atlas tercih sihirbazı nedir? YÖK Atlas tercih robotu nasıl kullanılır? YKS puan hesaplama 2021...

YÖK Atlas tercih robotu son 4 yılın taban başarı sıraları, puan türü değişen programların eski puan türündeki taban başarı sıraları, şehre, üniversite türüne, burs oranlarına, öğretim türüne göre arama yapma imkanı sağlıyor.

YÖK Atlas Lisans Tercih Sihirbazı için tıklayınız.

YÖK Atlas Önlisans Tercih Sihirbazı için tıklayınız.

YÖK tarafından YKS tercihleri sırasında öğrencilere kolaylık sağlaması için geliştilen YÖK Atlas tercih programı, 4 yıllık veya 2 yıllık üniversitelerin geçtiğimiz yıllardaki taban puanlarını ve kontenjan bilgilerini içeriyor.

YÖK Atlas nasıl kullanılır? Üniversite tercihi için YÖK Atlas tercih robotu kullanma rehberi! ile ilgili etiketler YÖK YKS yök atlas tercih robotu nasıl kullanılır üniversite tercih
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.