Yok Artık oyuncuları kimler? Yok Artık filmi konusu nedir?

25 Eylül 2015 yılında vizyona giren film Yok Artık sinema filmi seyircileri tarafından büyük bir ilgi gören komedi filmidir. Ünlü oyunculardan oluşan oyuncu kadroları ile televizyonda ve sinemada büyük bir zevkle izlenen beğenilen filmler arasında. İstanbul trafiğinde yoğun bir şekilde direksiyon sallayan taksici Fikret’in başına gelen olayları komedi şeklinde izleyiciye anlatan bir sinema filmdir. Yok Artık oyuncuları kimler? Yok Artık filmi konusu nedir? İşte tüm detaylar…

Şebnem Bozuklu’nun ve Demet Evgar’ın başrolünde oynadığı Yok Artık filmi 25 Eylül 2015 yılında vizyona girip izleyiciler tarafından büyük bir zevkle izlenen filmler arasında olmaktadır. Senaryosu Serkan Altuniğne olup, Yönetmen ve yapımcı Caner Özyurtlu’nun yapmış olduğu bu film; İstanbul’da trafikte sabah, akşam direksiyon sallayan, taksici Fikret’in sık sık “Yok artık!” dedirten komik olaylarla karşılaşması filme yansımıştır. Filmde ünlü oyuncu Şebnem Bozuklu’nun Asuman karakteri ile ehliyet almaya çalışan Asumanı ve iki aşk arasında kalan Faruk’u, kızı kaçırılan Cenk’i, sevgilisi hafızasını kaybedince ne yapacağını şaşıran Ceyda’yı, söylediği minicik bir yalanın kurbanı olan Semih’i anlatan komedi filmidir.  Merak edilen bu film hakkında tüm detayları sizler için derledik. İşte detaylar.

YOK ARTIK FİLMİ OYUNCULARI KİMDİR?

Komedi ve macera dolu büyük bir ilgi gören usta oyuncu kadrosuyla Yok Artık sinema filmi oyuncu kadrosunda bulunan kişiler şunlardır;

Şebnem Bozoklu- Asuman

Demet Evgar- Ceyda

Çağlar Çorumlu- Semih

Erkan Kolçak Köstendil- Fikret

Serkan Keskin- Faruk

Murat Akkoyunlu- Cenk

Algı Eke- Melis

Ceren Moray-(Ebru)

Funda Eryiğit- (Figen)

Necip Memili - Ahmet

Güven Murat Akpınar- Konuk oyuncu

Gökhan Kıraç- Konuk oyuncu

YOK ARTIK FİLMİ KONUSU NEDİR?

İstanbul’un çileden çıkartan yoğun trafiğinde sabahtan akşama kadar direksiyon sallayan Taksici Fikret, İstanbul trafiğinde sürekli olarak sık sık "Yok artık!" dedirten komik ve macera dolu olaylar ile karşılaşmaktadır.  Bu filmde ehliyet almaya çalışan Asuman, iki aşk arasında kalan Faruk, kızı kaçırılan Cenk, sevgilisi hafızasını kaybedince ne yapacağını şaşıran Ceyda, söylediği ufacık bir yalanın kurbanı olan Semih’in macera ve komedi dolu anılarını göz önüne seren kısacası Taksici Fikret'in dünyasını birbirinden çok farklı ve eğlenceli karakterlerini anlatan bir sinema filmidir.

Taksici Fikret olarak bilinen Erkan Koçak’ın canlandırdığı bu karakter her zamanki gibi bir sabah işe gitmek için evden çıkarken Fikret merdivenlerden inerken ayağını burkar. Bu durumda seke seke taksi durağında, arkadaşlarının yanına doğru gider. Bu sırada müşteri gelmeden önce laflarken bu sırada Fikret’te Almanya'da yeni evlenen amcaoğlu hakkında başına gelen komik olayları Yok Artık dedirtecek şekilde anlatmaya başlar. 25 Eylül 2015 yılında vizyona giren Yok Artık filmi Türkiye’de İstanbul şehri Balat ikametgâhında çekilen eğlenceli ve kahkaha dolu bir filmdir. Bu filmin yönetmenliğini ünlü oyuncu ve yönetmen Caner Özyurtlu'nun üstlendiği, senaryosunu karikatürist ise Serkan Altuniğne'nin kaleme aldığı Yok Artık sinema filmi vizyona girişi ile beraberinde büyük bir ilgi ve izlenme sayısına erişmiştir.

Zengin oyuncu kadrosu ile Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstendil ve Ceren Moray, Çağlar Çorumlu, Algı Eke, Murat Akkoyunlu, Demet Evgar, Serkan Keskin, Funda Eryiğit, Necip Memili, Gökhan Kıraç ve Güven Murat Akpınar’ın rol aldığı bu film sinemadaki başarısında sonra 2. Bir serisi de 2016 yılında vizyona girmiştir.

 

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.