Yok artık… İnternette ‘kiralık katil’ hizmeti! Web sitesi açıldı, fiyat tarifesi verildi!

Türkiye’de açılan bir internet sitesi ortalığı karıştırdı. ‘Kiralık katil hizmeti verdiği' belirtilen sitede fiyat tarifesi ve şartlar yayınlanırken, sosyal medyada gündem olan internet sitesine tepki yağdı…

Türkiye bugün ‘Bu kadar da olmaz’ dedirten bir gelişmeyi konuşuyor.

Yok artık…  İnternette ‘kiralık katil’ hizmeti! Web sitesi açıldı, fiyat tarifesi verildi!

Çeşitli öldürme seçenekleri ile birlikte fiyat tarifelerinin de yer aldığı sitede, adam kaçırmadan dayak atmaya, kundaklamadan zehirlemeye kadar pek çok suç şekli yer alıyor.

Yok artık…  İnternette ‘kiralık katil’ hizmeti! Web sitesi açıldı, fiyat tarifesi verildi! - Resim : 2

‘GARANTİLİ’ SUÇ…

Kendilerini ‘profesyonel katiller’ olarak tanıtan kişiler, Türkiye dahil dünyanın birçok yerinde ‘garantili’ hizmet verdiklerini iddia ediyor. Uzun açıklamaların yer aldığı sitede, ‘hizmetlerden’ faydalanmak isteyenlerden çeşitli şartları yerine getirmeleri isteniyor.

Yok artık…  İnternette ‘kiralık katil’ hizmeti! Web sitesi açıldı, fiyat tarifesi verildi! - Resim : 3

BİR İLK…

İnternetin karanlık alanı olarak nitelendirilen ‘Dark Web’de bu tarz suçların işlendiği bilinirken, ilk kez herkese açık alanda böyle bir internet sitesinin ortaya çıkması da dikkat çekiyor.

Yok artık…  İnternette ‘kiralık katil’ hizmeti! Web sitesi açıldı, fiyat tarifesi verildi! - Resim : 4

DOLANDIRICILIK OLMA İHTİMALİ YÜKSEK

Siteyi inceleyen emekli emniyetçiler ise bu girişimin bir dolandırıcılık yöntemi olabileceği değerlendirmesini yapıyor. Özellikle duygusal olarak hassas ya da öfkeli kişilerin bir uzağa çekilmek istendiği belirtilirken, Siber Suçlar’ın bir an önce harekete geçmesi bekleniyor.

Yok artık… İnternette ‘kiralık katil’ hizmeti! Web sitesi açıldı, fiyat tarifesi verildi! ile ilgili etiketler kiralık katil internet sitesi skandal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.