'Yok artık' dedirten olay! Gülben Ergen'den sonra Yasmin Erbil'in de ayakları uğruna Instagram hesabı açtılar

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'den sonra Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasemin Erbil'in ayaklarına da hayranları Instagram sayfası açtı. Ayakları uğruna sosyal medya hesabı açılan 25 yaşındaki Erbil, isyan etti.

Geçtiğimiz yıllarda hayranları tarafından ayaklarına Instagram hesabı açılan ve hala aktif olarak kullanılan hesap için Gülben Ergen, rahatsız olmadığını belirterek, ''Saygıyı eksik etmedikleri sürece gülümsüyorum. El-ayak sevdalılarına saygı ve selamlar'' açıklamasında bulunmuştu.


Gülben Ergen'den sonra, Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil'in adına sahte hesap açılarak ayaklarının fotoğrafları paylaşıldı. Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren 25 yaşındaki Yasmin Erbil, ayakları adına açılan sahte hesabına isyan etti.

Yasmin Erbil


'YASMİN ERBİL'İN AYAKLARI İÇİN AÇILMIŞ HESAPTIR'

"Yasmin Erbil'in ayakları" isimli sayfada, "Dünyalar güzeli Yasmin Erbil'in dünyalar güzeli ayakları için açılmış bir hayran hesabıdır" açıklamasına yer verildi.


Yasmin Erbil, 109 kişinin takip ettiği sayfanın ekran görüntüsünü "Siz delirmişsiniz..." notu ile paylaştı.

Yasmin Erbil

 

 

'Yok artık' dedirten olay! Gülben Ergen'den sonra Yasmin Erbil'in de ayakları uğruna Instagram hesabı açtılar ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil Nergis Kumbasar Gülben Ergen Sosyal Medya Instagram yasmin erbil
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.