Yoğun kar yağışından sonra kaportacılar dolup taştı

Bursa'da yoğun kar yağışı sebebiyle kazalar artarken, kaportacılarda neredeyse araç koyacak yer kalmadı.

Bursa'da yoğun kar yağışı sebebiyle kazalar artarken, kaportacılar hasarlı araçlarla doldu.

Uzun süre etkisini sürdüren kar yağışı yollarda kazalara yol açarken, kar yağışı ve buzlanma sebebiyle kayganlaşan yollarda kaza yapan sürücüler soluğu tamircilerde aldı. İşleri yoğunlaşan tamirciler ise gece gündüz çalışıp yoğun talebi karşılamaya çalışıyor.

Kaza yapan araçların yoğun talebi üzerine oto kaportacılarda araçları koyacak yer kalmazken, kar yağışı sebebiyle işleri yüzde 40 artan tamirciler tam kapasite çalışıyor.

Şehirde otomotiv alananında faaliyet gösteren Sinan Orhan, durumla ilgili şu sözleri dile getirdi:

"Kar yağışı ve buzlanma sebebiyle araç kazalarında artış gözlenmekte, iş yoğunluğumuz arttı. Normal zamana göre işlerde yüzde 40 artış var, gece gündüz çalışıp gelen talebi karşılamaya çalışıyoruz. Kaza yapan araç sahipleri bizi aradığı takdirde biz her türlü sigorta ve kasko takiplerini yapıp araçlarını onarıyoruz."

Yoğun kar yağışından sonra kaportacılar dolup taştı ile ilgili etiketler Bursa kar yağışı araç tamiri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.