Yoğun bakımdaki Kadir İnanır'dan güzel haber geldi: Uyandırıldı

21 Kasım Pazar günü akşam saatlerinde klinik seyrinde bir sapma gözlenmesi üzerine acil olarak ameliyata alınan Kadir İnanır'ın sağlık durumunda önemli bir gelişme yaşandı. Sağlık durumu merak edilen İnanır'dan güzel haber geldi. İşte Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında Pamukkale Üniversitesi Hastanesi tarafından bugün yapılan yeni açıklama...

Aniden rahatsızlanması sonucu Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan ve tedavi altına alınan 72 yaşındaki ünlü aktör Kadir İnanır sevenlerini korkuttu.

Hastane tarafından yapılan açıklamada Kadir İnanır'ın ameliyat olduğu belirtilerek “Üniversite Hastanemizde tedavi altında olan değerli sanatçımız Kadir İnanır’ın klinik seyrinde bir sapma gözlenmesi üzerine akşam üzeri ameliyata alınmıştır. Ameliyat başarılı geçmiş olup, kendisinin yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir” açıklamasına yer verildi.

UYANDIRILDI VE SOLUNUM CİHAZI ÇIKARTILDI

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde, beyin kanaması nedeniyle ameliyata alınan Kadir İnanır'dan sevenlerine iyi haber geldi. Ameliyat sonrası İnanır, yoğun bakım ünitesine alındı. Bir süre burada tutulan İnanır, uyandırıldı. Solunum cihazı da çıkartılan İnanır'ın bilincinin açık olduğu bildirildi. İnanır'ın bir süre daha yoğun bakım ünitesinde tedbir amacıyla tutulacağı belirtildi.

(DHA)

 

 

 

 

Yoğun bakımdaki Kadir İnanır'dan güzel haber geldi: Uyandırıldı ile ilgili etiketler Kadir İnanır Pamukkale Üniversitesi Hastanesi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.