Yoğun bakımda yaşam savaşı veren Ergün Poyraz'a ihale yüzünden mi saldırdılar?

Kuşadası'ndaki evinin önünde öldüresiye dövülen yazar Ergün Poyraz yoğun bakımda tedavi altına alındı. 3 kişi tarafından tekme tokat darp edildiği tespit edilen Poyraz'ın, CHP’li Kuşadası Belediyesi ile PKK’yla bağlantılı bir şirketin ihale ilişkilerini ifşa ettiği için saldırıya uğradığı öne sürüldü.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yazar Ergün Poyraz, evinin önünde bir grubun saldırısına uğradı. Darbedilen Poyraz ihbar üzerine gelen sağlık ekibi tarafından ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yoğun bakımda yaşam savaşı veren Ergün Poyraz'a ihale yüzünden mi saldırdılar?

Tekme ve yumruk darbeleriyle yaralanan Poyraz'ın kafatasında çatlak oluştuğu belirlendi. Yoğun bakımda tedaviye alınan Ergün Poyraz'ın sağlık durumunun ciddiyetinbi koruduğu bildirildi.

Öte yandan yazar Ergün Poyraz'ın, CHP’li Kuşadası Belediyesi ile PKK’yla bağlantılı bir şirketin ihale ilişkilerini ifşa ettiği için saldırıya uğradığı iddia edildi. 3 kişi tarafından saldırıya uğradığı tespit edilen Poyraz'ın; Kuşadası Belediyesi'nin mıcır ihalesinde usulsüzlük yapıldıüı iddiasında bulunduğu da gelen bilgiler arasında.

 

Yoğun bakımda yaşam savaşı veren Ergün Poyraz'a ihale yüzünden mi saldırdılar? ile ilgili etiketler Saldırı Kuşadası Ergün poyraz kuşadası belediyesi mıcır ihalesi PKK ile ilişkili şirket iddiası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.