Yoğun bakımda korkunç cinayet

Yunanistan'da bir hastanede işlenen cinayet akıllara durgunluk verdi. Yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören bir hasta, aynı odayı paylaştığı kişinin solunum cihazının fişini çekti. Gözaltına alınan şüpheli suçlamaları reddetse de solunum cihazında parmak izini tespit etti.

Yunanistan'da akıllara durgunluk veren bir olay hastanenin yoğun bakımında yaşandı. Koronavirüs hastası olan bir kişi hastanenen yoğun bakımında, aynı odayı paylaştığı entübe hastayı öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alındı. Ülke basınında yer alan habere göre, adı açıklanmayan 76 yaşındaki hasta entübe edildiği için solunum cihazına bağlanmıştı.

Yoğun bakımda korkunç cinayet

ZANLI PARMAK İZİNDEN YAKALANDI

Habertürk'te yer alan habere göre, başkent Atina'daki bir hastanede bulunan ve bu cihaz olmadan nefes alamayan hastanın makinesinin fişinin çekildiği anlaşıldı. Cinayet şüphesi ile soruşturma başlatan polis, solunum cihazına güç veren fişin üzerinde diğer hastanın parmak izini tespit etti.

SESTEN RAHATSIZ OLUP ÖLDÜRMÜŞ

Edinilen bilgilere göre, cinayet suçundan gözaltına alınan hasta, oda arkadaşının solunum cihazından gelen sesten rahatsız olduğu için makinenin fişini çekti.

Yoğun bakımda korkunç cinayet ile ilgili etiketler Yunanistan Atina Hastane yoğun bakım cinayet solun cihazı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.