Yoğun bakım hemşiresi scooter kazasında ölümden döndü! Acılı baba isyan etti!

Adana'da elektrikli scooter süren 23 yaşındaki hemşire, ters yönden hızla gelen hafif ticari aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Saniye saniye güvenlik kamerasına yansıyan korkunç kaza sonrası acılı baba, "Kızım akşam eve döndüğünde kurtardığı hayatları sevinerek anlatıyordu. Tek hayali insanları kurtarmaktı. Ama kızımın canını almaya çalıştılar. Biz bu işkenceyi ne zamana kadar çekeceğiz? Psikolojimizi kim düzeltecek?" diyerek isyan etti.

Kaza, 4 Temmuz saat 19.30 sıralarında Adana'nın Seyhan ilçesi Ahmet Remzi Yüreğir Caddesi’nde meydana geldi. Önündeki aracı sollayan İbrahim E. yönetimindeki hafif ticari araç, elektrikli skuterle yolun karşısına geçmeye çalışan yoğun bakım servisi hemşiresi Hatice Şener’e arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Hatice Şener, çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Kaza anı çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kazadan sonra kaçan sürücü İbrahim E. (21), bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu. İbrahim E., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan Hatice Şener, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Yoğun bakım hemşiresi scooter kazasında ölümden döndü! Acılı baba isyan etti!

"METRELERCE SAVURUP ÜZERİNDEN GEÇMİŞ"

Evde tedavisi devam eden kızı Hatice Şener’in, vücudundaki kırıklar nedeniyle ihtiyaçlarını gideremediğini belirten baba Mehmet Akif Şener, “Kazanın olduğu caddenin hız sınırı 30 ancak sürücü yaklaşık 120 kilometre hızla kızıma çarpıyor. Kızımı 15 metre ileriye savurup, üzerinden geçtikten sonra kaza yerini terk ediyor. Kızımın kürek kemiği kırık, ayağı ve bacağı alçıda. Vücudunun her yerinde kırıklar var. Biz bu işkenceyi ne zamana kadar çekeceğiz? Psikolojimizi kim düzeltecek?” diye konuştu.

Yoğun bakım hemşiresi scooter kazasında ölümden döndü! Acılı baba isyan etti! - Resim : 2

"TEK HAYALİ İNSANLARI KURTARMAKTI"

İstanbul’daki skuter kazasında hayatını kaybeden Dilara Gül’ün acısını hissettiklerini dile getiren Şener, “Kızım akşam eve döndüğünde kurtardığı hayatları sevinerek anlatıyordu. Tek hayali insanları kurtarmaktı. Onlara can olmaktı. Ama kızımın canını almaya çalıştılar. Kızım yaşıyor çok şükür ancak iç kanamadan ölebilirdi. Bilinci şu an açık ancak hiçbir şey hatırlamıyor. İnsanlarımız yolda yürüyemeyecekler mi? Bu bir trafik terörüdür. Tüm kamuoyunun bu işin peşine düşmesini, bir daha böyle bir olayın yaşanmamasını istiyorum. Biz bu insanlarla aynı ortamı paylaşmak, aynı dünyada yaşamak istemiyoruz. Tutuklanmasını istiyorum” dedi.

Yoğun bakım hemşiresi scooter kazasında ölümden döndü! Acılı baba isyan etti! - Resim : 3

Yoğun bakım hemşiresi scooter kazasında ölümden döndü! Acılı baba isyan etti! - Resim : 4

Yoğun bakım hemşiresi scooter kazasında ölümden döndü! Acılı baba isyan etti! - Resim : 5

 

Yoğun bakım hemşiresi scooter kazasında ölümden döndü! Acılı baba isyan etti! ile ilgili etiketler Adana kaza hemşire scooter
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.