Yoğun bakım doluluk oranı yüzde 65

Koronavirüs vakalarının en çok görüldüğü kentler arasında yer alan ve sık sık uyarılan kentlerin başında gelen Şanlıurfa'da, yoğun bakım doluluk oranının yüzde 65 olduğu belirtildi.

Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde riskli illerin başında gelen ve denetimlerin aralıksız sürdüğü Şanlıurfa'da, pozitif vaka sayısının düşürülmesi hedefleniyor. İzolasyon ve temasın azaltılması ile kentteki pozitif vaka sayıları geçmişe göre azalmaya başladı.

Yoğun bakım doluluk oranı yüzde 65

YOĞUN BAKIMDA AZALMA BAŞLADI

Alınan önlemler ve vatandaşların duyarlılığı ile yoğun bakım ünitelerinde de doluluk azalmaya başladı. Kentteki yoğun bakım ünitelerinde, Covid-19 da dahil doluluk oranının yüzde 65 olduğu belirtildi. Yerel yöneticiler kentte tedavisi süren net hasta sayılarının ise Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanacağı belirtildi.

Yoğun bakım doluluk oranı yüzde 65 - Resim : 2

Öte yandan güvenlik güçleri koronavirüs tedbirlerine uyulması noktasında kent genelinde sosyal mesafe ve maske denetimi yapıp, kuralları ihlal edenlere idari cezai işlem uygulamayı sürdürüyor.

Yoğun bakım doluluk oranı yüzde 65 ile ilgili etiketler Şanlıurfa Koronavirüs yoğun bakım korona önlemleri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.