YKS tercihleri en son ne zaman? Saat kaçta bitiyor?

YKS tercihleri için geri sayım başladı. Adaylar YKS tercihlerinin en son ne zaman son olduğunu YKS tercihleri saat kaçta bitiyor diyerek arıyor. YKS tercihleri en son ne zaman yapılacak? İşte detaylar…

Milyonlarca üniversite adayı için tercihlerde geri sayım devam ediyor. 6 Ağustos tarihinde başlayan YKS üniversite tercihleri bu gece yarısında son bulacak. ÖSYM tarafından daha önceden duyurulan YKS tercih tarihleri aralığında işlemlerini yapmayan adaylar haklarını kaybedecek.

YKS TERCİHLERİ EN SON NE ZAMAN SAAT KAÇTA BİTİYOR?

Henüz işlemlerini tamamlamış adaylar için tercih işlemleri 14 Ağustos 2020 tarihinde saat 23,59’a kadar zaman bulunuyor.

Adaylar, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresindeki açıklamalar doğrultusunda tercih işlemlerini tamamlayacaklardır. Tercih işlemi, ekrandaki uyarılara göre sonlandırılmalıdır. Başvuru merkezlerinden tercih işlemi yapılmayacaktır. ÖSYM'ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır. Sadece elektronik ortamda yapılacak tercihler işleme alınacaktır.

 

YKS tercihleri en son ne zaman? Saat kaçta bitiyor? ile ilgili etiketler YKS tercih
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.