YKS tercihleri 6 Ağustos'ta başlıyor

Gelen son dakika haberine göre; ÖSYM Başkanı Halis Aygün, YKS tercihlerinin 6-14 Ağustos tarihlerinde kurumun internet sitesinden yapılacağını açıkladı. Öte yandan sınavın tercih kılavuzu da yayımlandı.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 2020-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu bugün yayımlayacağını duyurdu.

Aygün, şunları söyledi:

TERCİHLER 6-14 AĞUSTOS'TA

"2020-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu bugün yayımlayacağız. 2020-YKS tercihleri 6 Ağustos tarihinde başlayacaktır. Adaylarımız tercihlerini 6-14 Ağustos tarihleri arasında //ais.osym.gov.tr’den yapacaklardır. Adaylarımıza hayırlı olmasını dilerim"

YKS tercihleri 6 Ağustos'ta başlıyor

TERCİH KILAVUZU YAYIMLANDI

Öte yandan ÖSYM, 2020-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nu, adaylara ön bilgi vermek amacıyla internet sitesinde yayımladı.

 

YKS tercihleri 6 Ağustos'ta başlıyor ile ilgili etiketler YKS Halis Aygün ÖSYM duyuru tercih YKS tercihleri ne zaman?
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.