YKS tercih süresi uzatıldı mı? YKS tercihleri ayın kaçına kadar uzatıldı?

YKS tercih süresi uzatıldı mı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın akşam saatlerinde son dakika açıkladığı bilgiye göre Yükseköğretim Kurumları Sınavı tercih sürelerinin uzatıldığını duyurdu. Peki YKS tercih süresi ayın kaçına kadar uzatıldı?

YKS 2021 tercih süresi uzatıldı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, YKS 2021 tercih süresinin uzatıldığını duyurdu.

YKS TERCİH SÜRESİ UZATILDI MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de meydana gelen yangın ve sel felakaetleri dolayısıyla YKS tercih sürelerinin uzatıldığını duyurdu.

Yeni tercih tarihlerini de duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yapılan değişiklikle birlikte öğrenci kardeşlerimiz 5 Ağustos'tan 20 Ağustos saat 23:59'a kadar üniversite tercihlerini yapabilecek. Her bir kardeşime hayırlı bir tercih dönemi ve başarılı bir üniversite hayatı diliyorum” ifadelerini kullandı.

YKS tercih süresi uzatıldı mı? YKS tercihleri ayın kaçına kadar uzatıldı?

YKS tercih süresi uzatıldı mı? YKS tercihleri ayın kaçına kadar uzatıldı? ile ilgili etiketler YKS yks tercih süresi uzatıldı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.